Faruk Demirgen
Yeni Üye
- 22 Temmuz 2019
- 41
- 26
- 263
İyi bayramlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne alaka rtas bu mantıkla hakan şükür de daha iyi forvet van persieden
Bugün binlerce hayvan katledilecek hatta bir kısmı otoban kenarında can çekişecek
şanslı olanlar çadırlarda toplu halde kesilecek, uyutmak yasak lakin büyük bir merhamet örneği olarak bıçağı görmesin diye hayvanın gözü kapatılıyor.
bunlarla birlikte kurban bayramları her çocuk için bir travmadır gözümde. bu çocukların bir kısmının eline bıçak tutuşturulup kesmesine izin verilecek ve iş bitince performansı değerlendirilecek. Bu heyecanla uyuyamayan çocuklar da vardır mutlaka.
bütün şehri iç organ kokusu kaplayacak çukur açılıp iç organlar gömülecek.
hastaneye elini kesen insanlar "dalga geçerdik bize de oldu" diye sırıtarak koşturacak.
Bayramınız kutlu olsun
Neye kudurucam çocuğum ne diyosun havlama felan transfer başlığında salyanı akıtarak saçmalıyosun git konu aç orda yap şovunuCok fazla kuduruyorsun ama seni kaale bile almiyorum fazla havlama
Ne çocuğu lan amipNeye kudurucam çocuğum ne diyosun havlama felan transfer başlığında salyanı akıtarak saçmalıyosun git konu aç orda yap şovunu
Yok abim mazallah topuklarıma felan sıkarsın Hacıhüsrevde mekanın varmış büyük adamdırsın sen hadi işine bak kolay gelsinNe çocuğu lan amipSanki biz durup dururken kurban bayramıyla alakalı bir paylaşım yaptık herifin biri saçmalamış bizde gereken cevabı verdik.. Eğer istanbuldaysan gel sana bir çay ısmarlıyayım hacıhusrevde mekanım var hem şov nasıl yapılıyormus sana canlı canlı gostermek isterim
estağfurullah , ne alakası var haram yemedik karnımız ağarsın ..yüzyüze konuşacaktık bakalım klavyeden yazabildiklerini yüzyüzeykende söyleye biliyormusunYok abim mazallah topuklarıma felan sıkarsın Hacıhüsrevde mekanın varmış büyük adamdırsın sen hadi işine bak kolay gelsin
Yok hocam söyleyemem sen kralsın hadi işine bak aslanım işine yaşın kaç bilmiyorum da biz geçtik o işleriestağfurullah , ne alakası var haram yemedik karnımız ağarsın ..yüzyüze konuşacaktık bakalım klavyeden yazabildiklerini yüzyüzeykende söyleye biliyormusun
31 yaşındayım , ne işlerinden bahsettiğini anlamadım biz evimize ekmek götürüyoruz sadece.Bir daha da milletin değerleri ile dalga geçme tatlı su kurnazı tamam mı ?Yok hocam söyleyemem sen kralsın hadi işine bak aslanım işine yaşın kaç bilmiyorum da biz geçtik o işleri
Ya he abim he işine bak hadi kes31 yaşındayım , ne işlerinden bahsettiğini anlamadım biz evimize ekmek götürüyoruz sadece.Bir daha da milletin değerleri ile dalga geçme tatlı su kurnazı tamam mı ?![]()