Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.712
- 591
- 1.523
Nasıl yani rengimEmre Kaplan gercekten serefsiz itin tekiymis, Twitter den fotoyu calip kendi ozel fotosu olarak tanitmis.
Karektersiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yani rengimEmre Kaplan gercekten serefsiz itin tekiymis, Twitter den fotoyu calip kendi ozel fotosu olarak tanitmis.
Karektersiz
Linnes hazırlık maçlarında leş oynadı bence. Hele leipzig maçında Bi girdi peş peşe goller yedik.Linnes Marcao Luyindama Nagatomo
........................Muslera
Şunu gerçekten görmek isterdim naga sağda nasıl olacak acaba Linnes'i zaten biliyoruz hatta solda daha iyi oynuyor bence.
beni takriben 6 ay filan önce twitter da ortada hiç bir şey yokken sıfır tehdit sıfır hakaret basit bir eleştiri sonrası engellemesiyle problemli bir kişilik olduğunu fark etmiştim. Ağır rahatsız biri kimse kibar iyi çocuk filan sanmasın tipine aldanıp.
Son Nokta cok önemli. Hadi diyelim ki 4 Gün. O zaman Falcao en gec Sali gelmesi lazim. Belli ki Apo ve Ahmet orda son detaylarini görüşüyorlar/görüştüler.
Falcao ile çoktan anlaşildi. Muhtemelen Bomservis yada Sözleşme Detaylari, İmaj Haklari ilgili prosedür hallediliyor.
Sali‘dan Önce Falcao Konusunda Resmi Aciklama gelmez gibi.
Bu kadroyla yine haşat oluruz clde. Naga-babel/mari-feg kanatları bir tek bana mı statik geliyor acaba? Lig için yeterliyiz tamam da en azından hadi clyi geçtim uefaya gidip yarı final görmemiz lazım ama mevcut kadro avrupa temposunu kaldırabilecek gibi gelmiyor banaMariano, Nagatomo, Selcuk ve Mitroglou dörtlüsünün enerjisi bence artik Galatasaray icin yeterli degil.
Emeklilik vakti gelmis adamlara bel baglamamiz üzücü.
Bir zahmet satsınlar demekle oyuncu satılmıyor.Bir zahmet araplara satmak icin bir sürü para bayildiklari Diagne'yi satsinlar artik. Araplara satmak icin oyuncu alinmayacagini ögrenmislerdir artik.
Dogru dürüst ödeme bile yapamiyorlar. Taksitle zor ödüyorlar bonservisleri (Araplar icin söylüyorum)
Bonservisi daha az bir forvet alip artan parayla gidip 1-2 ilk 11 oyuncusu transfer edebilirlerdi.
bir rusya deplasmani cikarsa yine sut atmadan döneriz gibi görünüyor. ben tamamen lige odaklaniyorum. avrupa'da 1 galibiyeti basari sayarim.Bu kadroyla yine haşat oluruz clde. Naga-babel/mari-feg kanatları bir tek bana mı statik geliyor acaba? Lig için yeterliyiz tamam da en azından hadi clyi geçtim uefaya gidip yarı final görmemiz lazım ama mevcut kadro avrupa temposunu kaldırabilecek gibi gelmiyor bana
O zaman toparlasa diyelim. Hazırlık maçlarında ben de beğenmedim de geçici diye düşünüyorum şuan inşallah da öyledir.Linnes hazırlık maçlarında leş oynadı bence. Hele leipzig maçında Bi girdi peş peşe goller yedik.
.Peki bakayoko - seri - fred olsa orta saha,
Çok şey istedim galiba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadroyla yine haşat oluruz clde. Naga-babel/mari-feg kanatları bir tek bana mı statik geliyor acaba? Lig için yeterliyiz tamam da en azından hadi clyi geçtim uefaya gidip yarı final görmemiz lazım ama mevcut kadro avrupa temposunu kaldırabilecek gibi gelmiyor bana
Böyle sansasyonel bir transferi araya ünlü menajerleri sokmadan bitiremezsin maalesef.Aslinda Mendez ve A. Bulut cakallarina para vermektense Monaco ya imza parasi yoluyla biraz bonservis ödesek daha fair olurdu. Bilemiyoruz tabi en basta ne istediler, kaca bitecek, menajerler kac alacak? Ama mesela 3m menajerlere vermektense Monaco ya verirdim.
Ben süreçle ilgili çok sıkıntılı değilim açıkçası. Bütün bu dönem boyunca Monaco'nun değişen tavrı, geçmiş travmalar yüzünden ince eleyip sık dokuma isteği, taraftarın baskısı, Daigne ile devam edilmeyeceğinin kesinleşmesi. Bütün bunlar kulüp bazında gerçekten işlerin uzamasına sebep olacak olaylar. Bir de oyuncunun popülaritesinden doğan imaj hakları, bizim ülkemizin dış basında pek de iyi karşılanmadığı için ailesinin ikna süreci, oyuncunun bizim ülkeye bakış açısını değiştirme çabaları...zaten neredeyse 1 aydır bu aşamadayız.
bir arpa boyu yol alınamadı da denebilir açıkçası.
Oyun kurucu yok, Cl'de sıkıntı yaşanır lig neyse de
iyi de biz gecen sezonu 14 yabanci + 2-3 yerli oyuncuyla bitirdik.Falcao da gelince 11 adam transferi etmişiz bu yaz döneminde.
Bir 6da alırsak 12... bide Eskişehir'den şu çocuğu alırsak 13..
Bazı arkadaşlar bunlardan hariç 6-7 transfer daha istiyoruz diyor. 13 transfer bile çok iken 20 oha yani