Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Lig basladi nerdeyse ama hala forma tanitimi ve forma sponsoru yok 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Diagne niye yok formasını göremedim
Hücum oyununa tepki olarak doğmuşANDERSON ESİTİ. Gol asist sut yok gercekten yok
Paok'a gitmis la bu esiti
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Peki bakayoko - seri - fred olsa orta saha,
Çok şey istedim galiba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seri 6 numara
Aynen, Esiti'ye bu adamın kariyerinde hiç mi asisti bile yok diyorduk falan ama gerçekten bize Esiti'nin bir gömlek üstü kalitede aynı profilde oyuncu lazım. Cuellar da kısa olması dışında iyi adamdır ama bu sene yine yan toplardan kornerlerden gol yeme hastalığında tutulmayız inşallah.Renkdaşlar bilmem bana katılırmısınız ama bizim öyle bir hücum gücümüz oldu ki bize tam defansif orta saha lazım. Yani hayatında orta sahayı geçmemiş, şut atmamış asist yapmamış. Top geçer ama asla adam geçmez tarzı, ayaklarına hakim, oyun görüşü olan full artı full DEFANSİF ORTA SAHA. En yakın aday kim olabilir?
ANDERSON ESİTİ. Gol asist sut yok gercekten yok
Paok'a gitmis la bu esiti
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Uza...hak verdim ciddiye alınacak bir tarafın yok,iyi forumlar...
Son 2-3 cumleye katiliyorum. FFP bize yararli olmustur.
Bahsi gecen oyuncu 20 yasinda ve 12m ediyor. FFP olmasa bile bizim boyle yatirimlar yapmamiz kolay degil. Burasi dogru. Ama bu oyuncuyu 1 yil once almis olsak yari fiyati falan olurdu. Elalem nasil bulup parlatip yuksek fiyatlara satiyorsa bizde yapacagiz. Yoksa hep boyle 2 ileri 1 geri yerimizde sayariz. Su an henuz cuzi bir fiyata alabilecegimiz ama 1-2 yil icerisinde Osimhen gibi 12m olacak 10larca oyuncu buluruz istesek. Biz hazir yemeyi sevdigimizden ilerleyemiyoruz zaten. Baskasinda pissin, bizim agzimiza düssün istiyoruz. Ama baskasinda pisince o 12m oluyor iste.
Fred'i bilemem ama Bakayoko bu yıl hiç bir kadroya giremez.bakayoko ve fred mac kadrosunda yokmus. ikisinden birini aliriz artik
If you cut it, it becomes clearAynen beyler kesin çarşamba netleşirson 2 haftadır bu hafta netleşir demekten bıkmadık resmen polyannacılıktan ölüyoruz.Kesin netleşir kesin
Bide gelmek istemiyor diye haber çıkmıştı mal değilse zaten cl oynayan takıma gelmesi lazım başkada teklif yok.Fred'i bilemem ama Bakayoko bu yıl hiç bir kadroya giremez.
Ne zoru yahu..Diagneye ne kadar verdik.
Bizim Başımızda böyle iş bilmez yöneticiler olduğu sürece bizde parada olsa böyle oyuncuları alamayız.
ayneeeeeenIf you cut it, it becomes clear
Ben Bakayoko'nun gelmek istemediğine inanmıyorum açıkçası. maaşını verdikten sonra neden gelmesin. İş ki chelsea'yi ikna etmek bence. O da biraz zor geçen yıl bu adamın kiralık bedelinden 5 milyon aldılar, 30a da satarız diye beklediler elde patladıBide gelmek istemiyor diye haber çıkmıştı mal değilse zaten cl oynayan takıma gelmesi lazım başkada teklif yok.
Falcao yu bekliyor olmasın. Malum sponsor ona gore olacaktır.Lig basladi nerdeyse ama hala forma tanitimi ve forma sponsoru yok![]()