Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renkdaşlar bilmem bana katılırmısınız ama bizim öyle bir hücum gücümüz oldu ki bize tam defansif orta saha lazım. Yani hayatında orta sahayı geçmemiş, şut atmamış asist yapmamış. Top geçer ama asla adam geçmez tarzı, ayaklarına hakim, oyun görüşü olan full artı full DEFANSİF ORTA SAHA. En yakın aday kim olabilir?
Aynen, Esiti'ye bu adamın kariyerinde hiç mi asisti bile yok diyorduk falan ama gerçekten bize Esiti'nin bir gömlek üstü kalitede aynı profilde oyuncu lazım. Cuellar da kısa olması dışında iyi adamdır ama bu sene yine yan toplardan kornerlerden gol yeme hastalığında tutulmayız inşallah.

Son 2-3 cumleye katiliyorum. FFP bize yararli olmustur.

Bahsi gecen oyuncu 20 yasinda ve 12m ediyor. FFP olmasa bile bizim boyle yatirimlar yapmamiz kolay degil. Burasi dogru. Ama bu oyuncuyu 1 yil once almis olsak yari fiyati falan olurdu. Elalem nasil bulup parlatip yuksek fiyatlara satiyorsa bizde yapacagiz. Yoksa hep boyle 2 ileri 1 geri yerimizde sayariz. Su an henuz cuzi bir fiyata alabilecegimiz ama 1-2 yil icerisinde Osimhen gibi 12m olacak 10larca oyuncu buluruz istesek. Biz hazir yemeyi sevdigimizden ilerleyemiyoruz zaten. Baskasinda pissin, bizim agzimiza düssün istiyoruz. Ama baskasinda pisince o 12m oluyor iste.

Tam bir paradoksun içindeyiz hocam, oyuncu parlatacak sistem ile şampiyon olmak zorunda olan sistem arasında sıkıştık.
Ve şu anki tercihimiz 2. si olduğu için bırakın bulup parlatmayı kendi yetiştirdiğimiz jenerasyonu bile oynatamayıp kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayız.

Ne zoru yahu..Diagneye ne kadar verdik.

Bizim Başımızda böyle iş bilmez yöneticiler olduğu sürece bizde parada olsa böyle oyuncuları alamayız.

Diagne'ye verdik doğru da kastettiğim 3-4 tane böyle oyuncu alabilmekti. Diagne parasına daha genç bir oyuncu alınsaydı şu an daha kolay satardık. En azından maaşı daha makul olacağı için işimiz 2 kat kolaylaşırdı.
Yönetici konusunda da sonuna kadar haklısın renktaş.
Biz bu FFP ile ömür boyu anlaşma falan yapalım. Anlaşma biter bitmez şu anki verilen emekler 1-2 transfer dönemi savurganlığı ile heba olabilir.

Bide gelmek istemiyor diye haber çıkmıştı mal değilse zaten cl oynayan takıma gelmesi lazım başkada teklif yok.
Ben Bakayoko'nun gelmek istemediğine inanmıyorum açıkçası. maaşını verdikten sonra neden gelmesin. İş ki chelsea'yi ikna etmek bence. O da biraz zor geçen yıl bu adamın kiralık bedelinden 5 milyon aldılar, 30a da satarız diye beklediler elde patladı

Bakayoko çok istiyorum keşke olsa.

Seri-Belhanda
Bakayoko

Belhanda yerine Banega diyenler var genç olsa buyursun gelsin diyeceğim ama takım çok yaşlanacak böyle. (Ki genç olsa gelmek ister miydi acep)
Hem Seri-Belhanda daha önce birlikte oynadılar alışınca ortalığı dağıtırlar yine.

Aslında sağlam bir Wanyama -> Bakayoko tabi ki ama sağlam mı acaba?

Nicolas Dominguez diye biri çıkmıştı bir ara Cuellar'ın daha genci ve biraz daha iyisi o da olabilirdi ileride çok para eder. FM'de Atletiko Madrid falan alıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt