Hasan Kaçmaz
Yeni Üye
- 5 Ağustos 2019
- 23
- 5
- 198
Merhaba arkadaşlar. Ortasaha adaylarimiz kimler şu an ? Ve hocanin aklinda 4 4 2 oyun sistemi olabilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldın mı yengeyi?Forum ahalisi haliyle cok stressli ve desarj olmak icin yer ariyor. Mesleki birikimime dayanarak sizlere bir servis sunmak istiyorum.
Diagne ye ana avrat duz gitmek isteyen varsa, veya icini dokmek isteyen varsa bana pb uzerinden bu konuda sayabilir. Desarj olabilir. Hersey forumun refahi icin!
Ha işin topuzu kaçarsa ve arada bende kaynarsam raporlarim o ayri![]()
Neresi zor renktaş ya.20 yaşında 12m euro basıp almışlar. İlk maçında da 2 gol attı.
FFP olmasa bile bizim için zor bütçeler.
Her yıl en az 30m satışımız olacak ki bizde böyle gençler alabilelim.
Emre mor konusuna bende katılıyorum.Kadro derinliği yoktu bizde. Emre mor bence girilmesi gereken bir risk.
2-3 oyuncu gereksiz oldu belkide bence.
Aldın mı yengeyi?
Su takim oturma savi yuzyilin masali. Iyi adam alirsan 3 gun sonra bile oynar. Fernando Belhanda Badou Mariano Gomis Maicon vs vs ilk sezonunda sampiyon oldular.
Adamın koşamadiktan sonra ne kadar zeki olursa olsun kontraya filan çıkamaz.Bence kontraya hızlı adamdan çok, doğru zamanda doğru yere pas veren oyun zekası yüksek oyuncularla daha iyi çıkılır.
Falcao, Babel ve Feghouli üçlüsünün kontra performansı daha iyi olacaktır.
Bence kontraya hızlı adamdan çok, doğru zamanda doğru yere pas veren oyun zekası yüksek oyuncularla daha iyi çıkılır.
Falcao, Babel ve Feghouli üçlüsünün kontra performansı daha iyi olacaktır.
Adamın koşamadiktan sonra ne kadar zeki olursa olsun kontraya filan çıkamaz.
Geçen günkü maçta babel 3 tane kontra pozisyonunu nefesi yetmedi diye rakip sahayı yarilamadan topu tutup geri çekti.
Oysa 25-26 yaşında olsa 3 pozisyonda da tehlike yaratirdi.
AS Monaco bugün resmi hesabından Falcao'ya veda videosu paylaşacak(Sevilla de dario) imkanı olan bi renktaş kontrol edebilirse güzel olur
AS Monaco bugün resmi hesabından Falcao'ya veda videosu paylaşacak(Sevilla de dario) imkanı olan bi renktaş kontrol edebilirse güzel olur