Erkin Yiğit Tunç
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 507
- 408
- 558
Manu 4-0 yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao da gelince 11 adam transferi etmişiz bu yaz döneminde.
Bir 6da alırsak 12... bide Eskişehir'den şu çocuğu alırsak 13..
Bazı arkadaşlar bunlardan hariç 6-7 transfer daha istiyoruz diyor. 13 transfer bile çok iken 20 oha yani
Kesinlikle katılıyorum.
Falcao geldi (bence), orta sahayı da illa ki bitirecekler (Diagne'yi bekliyoruz büyük ihtimal)
Mor var süratli topçu kontenjaninda ama ne kadar skor katkısı alırız mechul.
O'kuru gibi, skor anlamında da kendini ispatlamış bir sprintere kesinlikle ihtiyaç var.
Kadro derinliği yoktu bizde. Emre mor bence girilmesi gereken bir risk.Dediğin gibi olursa eğer
12 transfer içinde elle tuttulur sadece seri ve falcao oluyor
Geri kalanların hiçbiri ilk 11 seviyesinde değil.(ne babel,ne jimmy ne şener)
Yapılması gereken belhanda ve fernando'yi satıp 3 ortasaha almaktı
Diagne'yi satip 1 kanat 1 forvet almaktı.
Sivas yüzyilin kazigini yemis olur kabul ederse.Beşiktaş, Sivassporlu Emre Kılınç'ın transferinde Jeremain Lens'i takasta kullanmak istiyor. Siyah beyazlılar, Lens'i ikna etmeye çalışıyor. (TRT Spor)
Modlar şu arkadaşı bir inceleyin artıkbirisi fransaya gidip oyuncuyu almadan döner gider italyaya birisi ingiltereye gider hiçbir şey yapmadan döner italyaya yaptıgınız bir iş düzgün olsun
Falcao ve dos tamamlansa bile Onyekuru yu cok arariz bu sezon. Kontra yapma ihtimalimiz yok oldu. Gecen sezon rakibi az adamla yakalayip attigimiz gollerin hepsinde Onyekuru vardi. Babel kesinlikle kotu bir oyuncu degil ama Onyekuru ihtiyacimiz olan oyuncuydu.
düşüncem şudur ki
Diagne nin son maçı bugün
Artık bir daha görüşmeyeceğiz
Kadroya Fred yazanlar var hayırdır Belhandayı sattık da ben mi kaçırdım satmadıysak da bundan sonra satılmaz lige kalmış bir hafta 6 numara üstüne fred falan o takım oturasıya min 2 ay geçer o riske de kimse girmez boşa beklenti yani
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi