Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao da gelince 11 adam transferi etmişiz bu yaz döneminde.

Bir 6da alırsak 12... bide Eskişehir'den şu çocuğu alırsak 13..

Bazı arkadaşlar bunlardan hariç 6-7 transfer daha istiyoruz diyor. 13 transfer bile çok iken 20 oha yani

Dediğin gibi olursa eğer
12 transfer içinde elle tuttulur sadece seri ve falcao oluyor

Geri kalanların hiçbiri ilk 11 seviyesinde değil.(ne babel,ne jimmy ne şener)

Yapılması gereken belhanda ve fernando'yi satıp 3 ortasaha almaktı
Diagne'yi satip 1 kanat 1 forvet almaktı.

Kesinlikle katılıyorum.
Falcao geldi (bence), orta sahayı da illa ki bitirecekler (Diagne'yi bekliyoruz büyük ihtimal)
Mor var süratli topçu kontenjaninda ama ne kadar skor katkısı alırız mechul.
O'kuru gibi, skor anlamında da kendini ispatlamış bir sprintere kesinlikle ihtiyaç var.

Emre yi oynatmak icin Feghouli yi kesmemiz gerekir. Oynatmadan nasil katki alalim Emre den? Birde yarim sezon falan oynatmak lazim pismesi icin. Ama Feghouli kesilecek bir adam da degil simdi. Babeli getirmek yerine Onye yi tekrar kiraliyacaktik. Hata ettik.

Dediğin gibi olursa eğer
12 transfer içinde elle tuttulur sadece seri ve falcao oluyor

Geri kalanların hiçbiri ilk 11 seviyesinde değil.(ne babel,ne jimmy ne şener)

Yapılması gereken belhanda ve fernando'yi satıp 3 ortasaha almaktı
Diagne'yi satip 1 kanat 1 forvet almaktı.
Kadro derinliği yoktu bizde. Emre mor bence girilmesi gereken bir risk.

2-3 oyuncu gereksiz oldu belkide bence.

Yönetim satmayı da , almayı da beceremiyorum çok uzatıyor dallandirip budaklandiriyor.

Banega olayi Fernando sattın yerine adam almadan.

Diagne satmaya ugrastin adamin tuka kaka yaptın, satamayinca diagne için taraftarımız sakin olsun moduna giriyorsun.

Bonservis verecek oyun satılması için gerekiyordu o da olmadı sonra 6 numara bekliyoruz. Ben sadece şunu diyorum.

Teknik ekip ve taraftar coşku, ciddiyetle bu seneye bakıyor. Yönetim ve profesyonelleri coşkulu ama bir salmislik var.

Kadroya Fred yazanlar var hayırdır Belhandayı sattık da ben mi kaçırdım satmadıysak da bundan sonra satılmaz lige kalmış bir hafta 6 numara üstüne fred falan o takım oturasıya min 2 ay geçer o riske de kimse girmez boşa beklenti yani

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ABD->Fransa'ya gidiyodur. (Falcao nun eşi)
Bize Bayram hediyesi yok gibi :unsure:

Falcao ve dos tamamlansa bile Onyekuru yu cok arariz bu sezon. Kontra yapma ihtimalimiz yok oldu. Gecen sezon rakibi az adamla yakalayip attigimiz gollerin hepsinde Onyekuru vardi. Babel kesinlikle kotu bir oyuncu degil ama Onyekuru ihtiyacimiz olan oyuncuydu.

Bence kontraya hızlı adamdan çok, doğru zamanda doğru yere pas veren oyun zekası yüksek oyuncularla daha iyi çıkılır.
Falcao, Babel ve Feghouli üçlüsünün kontra performansı daha iyi olacaktır.

Yenge Miami’deydi. Monaco’ya döndükten sonra Salı günü ya da Çarşamba günü İstanbul’a gelmiş olurlar.

düşüncem şudur ki

Diagne nin son maçı bugün

Artık bir daha görüşmeyeceğiz

Renktas. Hissiyatlarini paylaşıyorsun ama sanki bunu duyum modunda vermeye çalışıyorsun. Normal bir şekilde paylasim yapsan ve yorumlasan daha iyi olmaz mı.

He sanane diyebilirsin, banane de zatende. Tepki verecekler olabilir.

Su takim oturma savi yuzyilin masali. Iyi adam alirsan 3 gun sonra bile oynar. Fernando Belhanda Badou Mariano Gomis Maicon vs vs ilk sezonunda sampiyon oldular.
Kadroya Fred yazanlar var hayırdır Belhandayı sattık da ben mi kaçırdım satmadıysak da bundan sonra satılmaz lige kalmış bir hafta 6 numara üstüne fred falan o takım oturasıya min 2 ay geçer o riske de kimse girmez boşa beklenti yani

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forum ahalisi haliyle cok stressli ve desarj olmak icin yer ariyor. Mesleki birikimime dayanarak sizlere bir servis sunmak istiyorum.

Diagne ye ana avrat duz gitmek isteyen varsa, veya icini dokmek isteyen varsa bana pb uzerinden bu konuda sayabilir. Desarj olabilir. Hersey forumun refahi icin!

Ha işin topuzu kaçarsa ve arada bende kaynarsam raporlarim o ayri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt