Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Marca güvenilir mi bilmiyorum ama böyle bir haber var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ciddi bir soru sorucam..bayağadır takip ediyorum forumu senin msglar gözüme çarpıyor..yaş kaç?Lyon maçındaki hezimet ve sportif direktörün gönderilmesi biraz midemi bulandırdı acikcasi. Monacoda kalırsa sasirmam. Isi bu kadar uzatırsan olacağı bu.
Galatasaray'ın Fiorentina maçı 11'i: Muslera; Linnes, Marcao, Luyindama, Nagatomo; Donk, Seri, Belhanda; Feghouli, Jimmy Durmaz, Mbaye Diagne.
Kadro hakkında düşünceleriniz neler? https://t.co/UfDBuIO6Iy
Murat yeter abi cidden artıkFalcao monacoda kalabilir gibime geliyor.
Modum burada 3-4 kişi var düzenli olarak “Yok bunu beceremediler yok iş çok uzadı gelmeyecek Falcao takımda kalır.” İnsanlar zaten gergin şuraya haber okumaya geliyorlar. Aslı astarı olmayan haberler ve yorumlarıyla insanların hevesini kırmaya hakkı yok kimsenin. Totemi 1 yaparsın 2 yaparsın her yazdığı yazı olumsuz olur mu bir insanın ?Olay nedir abdullah bey
Ne eksiği mesela olmuş bitmiş transfer ile ilgili yangın çıkarmak mı? Yönetimin hatası varsa tamam söylensin de bu Falcao transferinşn bittiğini herkes kabul ettiği halde her gün aynı cümlelerle gereksiz stres yaratmanın manası ne.efendim transferi yapan taraftar değildir süreci bu kadar uzatan da taraftar değildir forum kurallarında olumsuz düşünmek ve yazmak yasaktır diye bir kaide varda bizim mi haberimiz yok?Mesajlarını okumak istemediğiniz yazarları yoksayın olsun bitsin.
Anlamıyorum neden herkes polyanna olsun istiyorsunuzEksikleri tekrar mı yazalım buraya
Volkan Kılıç pazartesi günü gelmesi bekleniyordu fakat yönetimden özel talepte bulunmuş eşi ve çocuklarını bekliyormuş onlarla birlikte gelmek istediğini belirtmiş. Çarşamba en geç perşembe istanbul da olması bekleniyormuş.Size Marca gazetesinden kendi çevirimle bi haber getirdim.
Önümüzdeki Salı veya Çarşamba İstanbul'daymış. (Öyle düşünüyoruz yazmış haber editörü).
Oyun kurucu yok, Cl'de sıkıntı yaşanır lig neyse de