Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyumcularda birbirine girdiyse transfer dönemin sonuna yaklaştığımızın işarettir
...

Yok ben İlk paylaştım, hayır ben yok eb.... bilmem nesi.

Tartıştıkları şeye bakın bayram gününde be.

Falcao'da geçen hafta hazırlık maçında oynadı.

Falcao monacoda kalabilir gibime geliyor.
Murat yeter abi cidden artık
Olay nedir abdullah bey
Modum burada 3-4 kişi var düzenli olarak “Yok bunu beceremediler yok iş çok uzadı gelmeyecek Falcao takımda kalır.” İnsanlar zaten gergin şuraya haber okumaya geliyorlar. Aslı astarı olmayan haberler ve yorumlarıyla insanların hevesini kırmaya hakkı yok kimsenin. Totemi 1 yaparsın 2 yaparsın her yazdığı yazı olumsuz olur mu bir insanın ?

Fatih Terim'in son röportajı

"Bu maç, son maçımız ama yani ideal kadromuz budur, bunu deneyelim yok. Birilerini de görmek istiyorum. Kaç dakika olursa olsun. O yüzden her maçın bize vereceği şeyler vardır. Bu maç da bazı şeyler verecektir" şeklinde konuştu."

efendim transferi yapan taraftar değildir süreci bu kadar uzatan da taraftar değildir forum kurallarında olumsuz düşünmek ve yazmak yasaktır diye bir kaide varda bizim mi haberimiz yok?Mesajlarını okumak istemediğiniz yazarları yoksayın olsun bitsin.

Anlamıyorum neden herkes polyanna olsun istiyorsunuz :) Eksikleri tekrar mı yazalım buraya
Ne eksiği mesela olmuş bitmiş transfer ile ilgili yangın çıkarmak mı? Yönetimin hatası varsa tamam söylensin de bu Falcao transferinşn bittiğini herkes kabul ettiği halde her gün aynı cümlelerle gereksiz stres yaratmanın manası ne.

Anlaşmaya varıldıysa işlem bittiye KAP açıklaması konulabilir. Adamın yarın veya cuma günü gelmesinde bir sorun yok. Sorun resmi açıklamanın bir türlü yapılamıyor oluşu. Parodiye döndü iş.

Size Marca gazetesinden kendi çevirimle bi haber getirdim.

Önümüzdeki Salı veya Çarşamba İstanbul'daymış. (Öyle düşünüyoruz yazmış haber editörü).

Size Marca gazetesinden kendi çevirimle bi haber getirdim.

Önümüzdeki Salı veya Çarşamba İstanbul'daymış. (Öyle düşünüyoruz yazmış haber editörü).
Volkan Kılıç pazartesi günü gelmesi bekleniyordu fakat yönetimden özel talepte bulunmuş eşi ve çocuklarını bekliyormuş onlarla birlikte gelmek istediğini belirtmiş. Çarşamba en geç perşembe istanbul da olması bekleniyormuş.

Neyse Cagne mali yedek icin fena degilde.. Daha bizim 6 veya 8 numara almamiz lazim ve baya eksideyiz suan. Demekki Cagneyi devre arasinda saticaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt