Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao 150 milyon len , şaka bı tarafa bekler bu yıl düşüşte, Babel kara düşüşte, Selçuk bitik, belhanda her ay üstüne koyarak düşüyor , bu yıl işimiz daha zor görünüyor , şansımız o ki bu yıl fb bjk yok Allah'tan

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao, deli gibi top kapan fizikli bir 6 numara. Yedek stoper yedek ön libero şart bu takıma. Artık icraat zamanı yeter foto paylaşma.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bu seri ne ayak cozemedim arkadas topu alip bir dikine git sür topu..Bir de allah askina marcao ne is yapar..ligi yine aliriz oyle boyle ama cl icin az olan umudum bu aksam bitti..

Arkadaş diagne kötü , mitroglu batuhan karadenizden bile kötü ,okadar kötü forvetler nasıl bayıldık okadar para .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne 8e satılıp cebine de para konmalı, zararı alan karşılaşın.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao ve Bakayoko gelse bile yetmez. Orta saha'yi ve stoperleri zorlayabilecek isimler alinmali.

Luyindama ve Marcao bakiyor kenara alternatifleri sadece Ahmet hata yapsam bile oynarim dusuncesiyle maclara cikiyorlar. Rekabet olmadigi surece kendilerini gelistiremezler.

bekler komle les
kadroda 0 forvet var
2 orta saha eksik
yedek türk stoper yok

ama su kadar transfer yapildi

yav he he

muslera harikalar yaratacak da feghouli meghouli bi gol atacak es kaza ittire ittire mac alacaz

gram gelisim yok

Jardel ilk geldiginde denizli ile oynamistik ligin ilk macinda jardel hattrick yapmisti...Darisi Falcao ya :)

Takımda 11 oynayacak 6 numaran ve forvet yok.

Belhanda,defans,bekler çok kötü yahu.

Takımda düşünülmeyen diagne,mitoglu duruyor hala. Açıkça söyleyeyim.

Eğer Grande bu tarz planlamaları yaptığı halde yönetim işini yapmadiysa. Yönetim bildiğin şampiyonluk sonrası salmış, çalışmamış.

Ben memnun kalmadım bu hazirliklardan.

forvet sağlam bir dos gelirse yedek orta saha ve bir sroperle iş tamamlanır.Lig için gram endişem yok.amacımız avrupa ise grupta 3. olmalıyız.Geç form tutmak iyidir.Şl başarı imkansız ama uefada herşey olabilir.Tek endişem marcaodan yana cidden iyi değil

bekler komle les
kadroda 0 forvet var
2 orta saha eksik
yedek türk stoper yok

ama su kadar transfer yapildi

yav he he

muslera harikalar yaratacak da feghouli meghouli bi gol atacak es kaza ittire ittire mac alacaz

gram gelisim yok
erken havlu atmıssın bu yıl reis

Ligin alt yarısındaki takimlarin deplasmanlarinin yarısını yen

Üst yarıdan tovbe bismillah deplasmanda galibiyet alama

Evinde tek bir futbolcunun maliyeti kadar maliyeti olan takımlara 50 bin kişinin önünde aslan kesil

Bu senede böyle sampiyonluk gelirse ben öyle şampiyonluğun a.k

Daha fazla vakit kaybetmeden Diagne, Mitro, Yunus ve talibi varsa şayet Linnes ve Marcao'yu gönderip gelecek para ile gereken yerlere takviye yapmalı. Özellikle 3-5 e bakmadan Diagne ve Mitro müsveddesini bir an önce eldden çıkarmalı. Takım bütünlüğü ile hiç alakaları yok bu ikisinin.

Geçen sene orta sahayı beğenmiyorduk bu sene daha geriye gittik resmen geçen sene selçuk son 5 dk zaman geçirmek için girerdi bu sene ciddi rotayona giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt