Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlukta yarisiriz vs bunları geçin. Biz şu andan bahsediyoruz. Olumsuz 1-2 sonuçta pusuda yatan medya,kulüpler , TFF yedek devreye girecek. Siz niye kağıt üstünde böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum
Elbet bir şampiyonluk varsa o hedef için duzelirizde , kart,sakatlık performans düşüklüğü var. Ben hiç iyi girdigimizi dusunmuyorum

Acilen parası verilip kovulması gerekenler:

Donk-Mitroglu-babel-sener

Acilen 1-2 demeden satılması gerekenler:

Mariano-nagatomo-linnes-belhanda-Diagne

Gelen parayla rodriges,marcao tarzı scout önerisi
3 ortasaha-2 forvet-2 bek-1 kanat alınmalı.

Aksi halde bu senede rezil futbol devam eder ve 60 küsur puan anca toplarız.

Avrupada bjk'nin rekorunu egale etmede cabası

Jardel ilk geldiginde denizli ile oynamistik ligin ilk macinda jardel hattrick yapmisti...Darisi Falcao ya :)
Yanlış bilgi. Jardel geldiğinde ilk hafta Denizli ile oynadık ama golü Hagi atı. Jardel 2.maçta Erzurumu 7-0 yendiğimiz maçta 5 gol atmıştı.

En büyük sıkıntımız orta saha görünüyor. Çalışmayinca haliyle hem defans hata yapıyor hem de atağa çıkamıyoruz. Çok kaliteli bir 6 şart.

Seri suanki haliyle Sivasspor'da bile oynayamaz... oynadigi pozisyonla alakasi da yok pek, hatali pas, top kaptirmalar, ikili mücadelede ayakta duramiyor.

Düzelir mi Seri?

Selcuk bile daha verimliydi girince.

İster bana sövün, ister ban atın dilediğinizi yapın ancak bu Muslera denilen kovanın hemen derhal kovulması lazım.. Taffarel'de gidince nasıl felaket bir kaleci olduğunu bilenler biliyor.. Bu kadar da geç form tutan bir kalecinin bizle işi olmamalı..

fernando ve ndiaye ilk geldiklerinde oynadıkları oyunla fark yaratmışlardı. heleki fernando

şimdi bunlar gitti yerine gelen seri'nin hayaletten farkı yok. iyi olan şeyi bu kadar kötüye nasıl çevirebiliyoruz anlayamıyorum. keza onyekuru-babel yeride aynı böyle olacak.

gomis vardı gittik diğer 2 tane hayalet mitroglou ile diagneyi aldık. vallahi bu türk takımları adam olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt