Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel? Kovulması gereken?Acilen parası verilip kovulması gerekenler:
Donk-Mitroglu-babel-sener
Acilen 1-2 demeden satılması gerekenler:
Mariano-nagatomo-linnes-belhanda-Diagne
Gelen parayla rodriges,marcao tarzı scout önerisi
3 ortasaha-2 forvet-2 bek-1 kanat alınmalı.
Aksi halde bu senede rezil futbol devam eder ve 60 küsur puan anca toplarız.
Avrupada bjk'nin rekorunu egale etmede cabası
4 net top çıkardı diye hatırlıyorum, bu maçtan sonra deme bari şunu.İster bana sövün, ister ban atın dilediğinizi yapın ancak bu Muslera denilen kovanın hemen derhal kovulması lazım.. Taffarel'de gidince nasıl felaket bir kaleci olduğunu bilenler biliyor.. Bu kadar da geç form tutan bir kalecinin bizle işi olmamalı..
İster bana sövün, ister ban atın dilediğinizi yapın ancak bu Muslera denilen kovanın hemen derhal kovulması lazım.. Taffarel'de gidince nasıl felaket bir kaleci olduğunu bilenler biliyor.. Bu kadar da geç form tutan bir kalecinin bizle işi olmamalı..
O kadar uzağa gitmeye gerek yokBu sene ş. Liginde prandelli dönemini yaşayacağız gibi umarım yanılırım
4-5M alan bir kaleci için 4 tane net top çıkarması şaşırtıcı olmaması lazım?4 net top çıkardı diye hatırlıyorum, bu maçtan sonra deme bari şunu.![]()
Erzurumspordu.Jardel ilk geldiginde denizli ile oynamistik ligin ilk macinda jardel hattrick yapmisti...Darisi Falcao ya![]()
Josef bile iş yapar şu an gelse itiraz etmem üstelik forumda bir tane josef manyağı arkadaş var oda mutlu olur garibanSİZ NE DERSİNİZ BİLEMEM AMA BAKAYOKO OLMUYORSA JOSEF'İ ALALIM. SERT VE SAVUNMA ÖZELLİKLERİ İYİ.
Aldığı paraya göre 3-4 tane top çıkarması seni mutlu mu ediyorHala Muslera diyen şizolar olduğunu görüyorum. Adam net 3 tane %100lük engelledi. Ayrıca bir takımda eğer kaleciler konuşuluyorsa(olumu-olumsuz) o takımda savunma anlamıda ciddi sorunlar vardır.