Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dediğim gibi bir yerleri kalkan " şubatta şampiyonuz len" diyen tayfa için cok güzel maç oldu.

Acilen parası verilip kovulması gerekenler:

Donk-Mitroglu-babel-sener

Acilen 1-2 demeden satılması gerekenler:

Mariano-nagatomo-linnes-belhanda-Diagne

Gelen parayla rodriges,marcao tarzı scout önerisi
3 ortasaha-2 forvet-2 bek-1 kanat alınmalı.

Aksi halde bu senede rezil futbol devam eder ve 60 küsur puan anca toplarız.

Avrupada bjk'nin rekorunu egale etmede cabası
Babel? Kovulması gereken?

İster bana sövün, ister ban atın dilediğinizi yapın ancak bu Muslera denilen kovanın hemen derhal kovulması lazım.. Taffarel'de gidince nasıl felaket bir kaleci olduğunu bilenler biliyor.. Bu kadar da geç form tutan bir kalecinin bizle işi olmamalı..
4 net top çıkardı diye hatırlıyorum, bu maçtan sonra deme bari şunu. :D

İster bana sövün, ister ban atın dilediğinizi yapın ancak bu Muslera denilen kovanın hemen derhal kovulması lazım.. Taffarel'de gidince nasıl felaket bir kaleci olduğunu bilenler biliyor.. Bu kadar da geç form tutan bir kalecinin bizle işi olmamalı..

Sövüyorum o zaman

Bizim topculara cok yükleme yapılmış belli . 5 6 hafta oynamaya başlarız . Başka açıkmaması yok . Ayrıca afrika kupası cok kötü oldu bizim adımıza . Feg falan %20 lerde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Size tek sorum var. Cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler.

2 yıl üst üste şampiyon yapan ve oyuncu çıkartıp kulübe para kazandıran bir teknik adamsınız, kulübün ekonomik durumunu da bilerek oyuncu istiyor (hatalarida olabilir).

Yönetim görevini ne kadar yaptida bu takımın eksikliklerini kapattı böyle yapan bir yönetim varken hayallerimiz için ne kadar umutlanabilirsiniz?

Hala Muslera diyen şizolar olduğunu görüyorum. Adam net 3 tane %100lük engelledi. Ayrıca bir takımda eğer kaleciler konuşuluyorsa(olumu-olumsuz) o takımda savunma anlamıda ciddi sorunlar vardır.

herkes forvet 6 numara diyor ama takımın asıl iki tane beke ihtiyacı var. beklerin arkasına atılan her top gol oluyor.

Bu mağlubiyetten sonra Falcao yarın açıklanmalı yoksa yangına izin verin mod kardeşler

Sol bek
Sag bek
Merkez defans
On numara
6 numara
Forvet lazim olan Position
Anasini satim her sene ayni seyler bir türlü düzelmiyor takim dünya kadar eksik var ama para yok

Hala Muslera diyen şizolar olduğunu görüyorum. Adam net 3 tane %100lük engelledi. Ayrıca bir takımda eğer kaleciler konuşuluyorsa(olumu-olumsuz) o takımda savunma anlamıda ciddi sorunlar vardır.
Aldığı paraya göre 3-4 tane top çıkarması seni mutlu mu ediyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt