Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao cok laubali oynuyor ve bence yerini garanti goruyor takimda..Acilen stoper gerekiyor
Marcao gecen sezon da hataya acik ve konsantrasyonu düsük topcuydu. Tatilden kocaman göbekle döndü ve hala fiziken hazir degil. Profesyonel yasamiyor. En gec sezon sonu yollanmali alicisi var ise. Uzun vadede büyük takim topcusu olamaz.

Size tek sorum var. Cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler.

2 yıl üst üste şampiyon yapan ve oyuncu çıkartıp kulübe para kazandıran bir teknik adamsınız, kulübün ekonomik durumunu da bilerek oyuncu istiyor (hatalarida olabilir).

Yönetim görevini ne kadar yaptida bu takımın eksikliklerini kapattı böyle yapan bir yönetim varken hayallerimiz için ne kadar umutlanabilirsiniz?

Kulübün ekonomik durumunu bilen hoca diagne'ye 15 milyon euro verdirmezdi.
Veya normal hayatında iki büklüm duran mitroglu'na 4 milyon euro maaş verdirmezdi.

Demekki birileri antreman da olduğu gibi transferde de dersine çalışmamış

Şu hazırlık döneminde Muslera ya saklayacak kadar futbol bilgisi olanlar varsa yok saydım sizi, okumak için gozlerimi yorduguma degmezz. Her şey çok güzel Muslera sorun... Hadi git işine mahalle arasında minyatür kale oyna...

Alt tarafı bir hazırlık maçı kaybettik,gene ortalık yangın yeri oldu.Gelecek takviyelerle ben bu sene takımdan epey ümitliyim.Yoluna girecektir her şey sakin biraz.

Yahu saçmalamayın marcaoyu nasıl yediniz öyle hemen.real madrid bile 8 tane yedi atleticodan ramostamı çöp . Oyuncular yorgun marcao büyük potansiyel

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rezalet bir taktiğimiz var. Kişi özeline inmeden söylüyorum bu taktiğin değişmesi şart. İkinci benfica maçından beridir söylüyorum. Bu taktik bizi yoruyor. Seyir zevki yok. Deplasman çözümü değil. Resmen zaman kaybı.

Size tek sorum var. Cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler.

2 yıl üst üste şampiyon yapan ve oyuncu çıkartıp kulübe para kazandıran bir teknik adamsınız, kulübün ekonomik durumunu da bilerek oyuncu istiyor (hatalarida olabilir).

Yönetim görevini ne kadar yaptida bu takımın eksikliklerini kapattı böyle yapan bir yönetim varken hayallerimiz için ne kadar umutlanabilirsiniz?
Yönetimede ekstra bok atmaya geri yok sorarlar biz ne oynamaya çalışıyoruz misal defanstan oyun mu kuracağız tamam kuralımda bekler buna uygun mu. Rakip kaleye nasıl gireceğiz misal Mariano-feghouli-belhanda ile giriyoruz bişeyler yapıyorlar zaten dersek boş iş.

Denizlerin falan peşine düşeceğine avrupada 1-2 milyona dehşet potansiyelli adamlar var ben yıldız istemiyorum diyeceğiz. Ne istediğimiz belli değil ne oynadığımız belli değil. Düşmüşüz bir falcao derdine yahu kardeşim 2 hazırlık maçından 4 tane gol yedik durup düşünelim yani sorun forvet mi şu anda.

Olağanüstü kötüyüz

Bu kadar düşük tempo ile rakipleri dengesiz yakalama ihtimalimiz de yok.

Birkaç takviye yapsak dahi Şampiyonlar Ligi'nde şanşımız olduğunu düşünmüyorum.

Hala Yunus'un şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz, Fiorentina'daki Sottil ve Montiel isimli dehşet gençlerin biri 1999'lu diğeri de 2000'li.

Santrforsuz orta karar bir İtalyan ekibine sayısız pozisyon vermek nasıl izah edilebilir?

Şimdilik başka bir sorum yok Hakim Bey.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt