Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Monchi, su Banega'yi bize vermeyip tüm planlari alt üst ettin. Acayip gicigim bu herife, umarim Avrupa'da karsimiza cikarsiniz ve dagitiriz bunlari.

marcao laubali oynamıyor adam fizik olarak sıkıntılı. Herhangi bir avrupa kulubünde o fizikle dönse ceza yerdi ama yeri garanti olduğu için sallamıyor

Bu hafta içerisinde Falcao-Diagne-6 numara konularını acilen çözüme kavuşturup bekler konusunda hamle yapmamız lazım.
Lig için yeterliler ama cl maçları için hiç güvenemiyorum açıkçası. Tempo hiç yok zaten. Hem Mariano hem de Nagatomo'dan 3'er m gelir gelebilir. Bu paraya scout oyuncu bulabilir herhalde.
Yedek stopere de ihtiyacımız var kesinlikle. Sınırdan dolayı yabancı zor ama yerli olarak kim olabilir bilmiyorum.

Bekler çok sıkıntı. Defansif olarak kötü oldukları gibi formasyonu da etkiliyorlar. Bu beklerle biz bir halt oynayamayız. Nagatomo bitmiş.

Selam millet,

2 3 sene önce burada Terimcilik yaptığım için vizyoncular ve liseciler (bir ara riekerinkciler bile vardi) tarafından taslanmistik. Haliyle hem galatasaraydan hem forumdan uzaklaştık. Allaha şükür hoca geldi, tabiri caizse ölü takımı 2 yıldır sampiyon yapıyor. Şimdi gireyim bakiyim dedim. Yangincilar alman hocacilar yine gelmiş ☺

Beyler aklınıza kaziyin ÖLENE KADAR IMPARATOR FATIH TERIM

not: herkesin bayramını kutlarım.

Yav he he derler sana pes mi lan bu 10 tane mi çıkaracaktı ne olmasını bekliyorsun şu maçta yediği hangi golde hatası var 1. gol penaltı son gol adam araya girip köşeye bıraktı 3 golde adam araya zehiri verdi Bolt olsa yetişemezdi.
Neyin peşindesin açık açık söyle bilelim yani.
Bu adamın nesini savunuyorsunuz inan anlamıyorum.. 15-16 Sezonundan sonra bitti bu adam BİTTİ!

Falcao heyecanı da kalmadı mactan sonra. Gelecekse gelsin bu da sanki peygamber, gelse de bi bok olacağı yok takımdan. Ligde forvetsiz de samp oluruz ama avrupada fio leşinden bile yiyoruz şamarı

7FF25CA7-A6F7-4221-B95C-A7556B854C3E.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt