Erkin Yiğit Tunç
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 507
- 408
- 558
Bir renktaş da yazmıştı Feghouli 8 numara nasıl olur acaba mecburiyetten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AçıklanmazBu mağlubiyetten sonra Falcao yarın açıklanmalı yoksa yangına izin verin mod kardeşler
Marcao gecen sezon da hataya acik ve konsantrasyonu düsük topcuydu. Tatilden kocaman göbekle döndü ve hala fiziken hazir degil. Profesyonel yasamiyor. En gec sezon sonu yollanmali alicisi var ise. Uzun vadede büyük takim topcusu olamaz.Marcao cok laubali oynuyor ve bence yerini garanti goruyor takimda..Acilen stoper gerekiyor
2 senedir diyorum mariano defans yapmayı bilmiyor nagatomo biraz iyidi defans konusunda onunda bu sene pili bitecek japon milli takımına da alınmıyor artıkherkes forvet 6 numara diyor ama takımın asıl iki tane beke ihtiyacı var. beklerin arkasına atılan her top gol oluyor.
Size tek sorum var. Cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler.
2 yıl üst üste şampiyon yapan ve oyuncu çıkartıp kulübe para kazandıran bir teknik adamsınız, kulübün ekonomik durumunu da bilerek oyuncu istiyor (hatalarida olabilir).
Yönetim görevini ne kadar yaptida bu takımın eksikliklerini kapattı böyle yapan bir yönetim varken hayallerimiz için ne kadar umutlanabilirsiniz?
8 de olur fazla bileherkes forvet 6 numara diyor ama takımın asıl iki tane beke ihtiyacı var. beklerin arkasına atılan her top gol oluyor.
Yönetimede ekstra bok atmaya geri yok sorarlar biz ne oynamaya çalışıyoruz misal defanstan oyun mu kuracağız tamam kuralımda bekler buna uygun mu. Rakip kaleye nasıl gireceğiz misal Mariano-feghouli-belhanda ile giriyoruz bişeyler yapıyorlar zaten dersek boş iş.Size tek sorum var. Cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler.
2 yıl üst üste şampiyon yapan ve oyuncu çıkartıp kulübe para kazandıran bir teknik adamsınız, kulübün ekonomik durumunu da bilerek oyuncu istiyor (hatalarida olabilir).
Yönetim görevini ne kadar yaptida bu takımın eksikliklerini kapattı böyle yapan bir yönetim varken hayallerimiz için ne kadar umutlanabilirsiniz?

Hemde 1 saniye beklemeden.Babel? Kovulması gereken?
Josef bile iş yapar şu an gelse itiraz etmem üstelik forumda bir tane josef manyağı arkadaş var oda mutlu olur gariban![]()