Benim için şu var. Hayalim var der hoca var, taraftar bu sene daha iyi olucaz Avrupa'da diye umutlu.
Ama bence FT ve yönetim arasında güven problemi var. Taraftarda yönetime güvenmiyor.
2 senedir sattigin mevkisinde oyuncu için daha iyi alanacak güvencesi veriliyor, sende takımı ona göre planlamasını yapıyorsun. Mevcutlar gidiyor,gitmesi gerekenler gitmiyor, alınması gerekenler alınmıyor. Daha iyi olmamiz için teknik ekip birşeyler planlıyor bı çaba var. Ama bunlar olmayincida başka planlamaya geçilmeli.
Elinizde standart dokunmatik telefon var, daha iyisi alınacak diyip satıyorlar. Ama sana tuşlu telefon var diyorlar. Olay bu yönetim çok yavaş..
Ama sonuçta elde telefon var , arama mesajlaşma yapabilmelisin. Teknik ekibinde hatası bu.
Bize vaadet edilen ne bu sene full HD, müthiş çekim yapan bir telefon. Taraftarin hatasida böyle bir bonservis vermek için elde bütçe yok, yönetime aşırı güvenmek.
Bu güven işidir. Komple birlik olmalıyız başarı için ve mutlaka gelecektir. Ama hayal kuranlara hayalleri için fırsat yaratilmali, başka hayaller satilmamali