Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandonun gitmesi yanlış degildi hatta iyi bir hamleydi. Sorun su ki bizimkiler gidenlerin yerini doldurmuyor, oraya adam alsalar esamesi okunmaz. Sorun transfer yönetimi

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Bak kendinde söylemişsin gidenin yeri dolduramıyolar diye işte bu yüzden Fernandonun satılması yanlıştı Fernandonun donktan selcuk tan ne eksiği var bence fazlası var

Benim için şu var. Hayalim var der hoca var, taraftar bu sene daha iyi olucaz Avrupa'da diye umutlu.

Ama bence FT ve yönetim arasında güven problemi var. Taraftarda yönetime güvenmiyor.

2 senedir sattigin mevkisinde oyuncu için daha iyi alanacak güvencesi veriliyor, sende takımı ona göre planlamasını yapıyorsun. Mevcutlar gidiyor,gitmesi gerekenler gitmiyor, alınması gerekenler alınmıyor. Daha iyi olmamiz için teknik ekip birşeyler planlıyor bı çaba var. Ama bunlar olmayincida başka planlamaya geçilmeli.

Elinizde standart dokunmatik telefon var, daha iyisi alınacak diyip satıyorlar. Ama sana tuşlu telefon var diyorlar. Olay bu yönetim çok yavaş..

Ama sonuçta elde telefon var , arama mesajlaşma yapabilmelisin. Teknik ekibinde hatası bu.

Bize vaadet edilen ne bu sene full HD, müthiş çekim yapan bir telefon. Taraftarin hatasida böyle bir bonservis vermek için elde bütçe yok, yönetime aşırı güvenmek.

Bu güven işidir. Komple birlik olmalıyız başarı için ve mutlaka gelecektir. Ama hayal kuranlara hayalleri için fırsat yaratilmali, başka hayaller satilmamali

Ön libero yok diye tutturdunuz kardeşim modern futbolun en iyi takımları dos oynatmıyor bile adam akıllı onla hiç alakası yok bu takımın yarısı değişmeli artık hırsını kaybetmişler

Alalası yok. O dediğin dos oynatmayan takımlarda 3 tane çok koşan ve ayağı pas yapan orta saha oluyor. Ya da en az iki tane box to box oluyor. Bizde bir tane bile yok.
Bu zihniyetle Fernando N'diaye orta sahasını çok ararız.

maalesef oradaki dönem de 8 hafta civarı sürmüştü. son 2 sezondaki tek iyi oynadığımız periyot.

sonrasında 0-0 biten fb maçı ile başlayan süreçten itibaren ite kaka stiline geçtik. hala devam ediyoruz. :)

Ozaman sistemle oynamıştı sanırım takımı çözmüşlerdi ama fatih hoca varken 8 de 8 yaparsak hoca bırakmaz hayatta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O mal fb maçında iyi giden takımı bozdu ondan sonra zaten hiç dikiş tutmadı.

o maçta hoca panik yaptı doğru ama sonrasında takımın tamamen dağılıp o ritmi hiç yakalayamaması da garip. o andan beri aşağı yukarı aynı topu oynuyoruz.

belki de o ilk bölüm takımın standardının üstündeydi sonrasında olması gerekene döndük.

İster bana sövün, ister ban atın dilediğinizi yapın ancak bu Muslera denilen kovanın hemen derhal kovulması lazım.. Taffarel'de gidince nasıl felaket bir kaleci olduğunu bilenler biliyor.. Bu kadar da geç form tutan bir kalecinin bizle işi olmamalı..
Kulakların çınlamıştır o zaman belhandaktas

Ya marcao naga'ya veriyor..Naga'nin onu bos ama o hemen sagina cekiyor aa bir bakiyorsun yine marcaoya veriyor..sonra o luyindamaya..sonra tekrar nagaya geliyor top..ee arkadas al su topu sol ayagina sur ver kac yap bir sey yap..( ozetle sol ayakli bir bek oyuncusu lazim) 😃

önemli değil de renktaş üzücü

bizim ligden karma yap bütün teknik direktörler de otursun beraber kafa yorup takımı hazırlasın yine değişen birşey olmaz
Bunlarin oyun mentalitesi cok farkli yani sanki farkli oyunlar oynuyoruz bizim ki futbolsa onlarinki baska sey,kesinlikle oyuncu kalitesi degil dedigim mentalite,bakis acisi,futbolu degerlendirme kudretleri falan denebilir

İster bana sövün, ister ban atın dilediğinizi yapın ancak bu Muslera denilen kovanın hemen derhal kovulması lazım.. Taffarel'de gidince nasıl felaket bir kaleci olduğunu bilenler biliyor.. Bu kadar da geç form tutan bir kalecinin bizle işi olmamalı..
Keşke her klavye sahibi yazmasa şu foruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt