Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su yabanci siniri da kalksin bir an once..Milli meseleye cevirmeye gerek yok..Alt tarafi bir oyun sonucta ve ben bu oyunda yedekte 19-22 yas arasi afrikali guney amerikali cocuklar gormek istiyorum..Al sana porto al sana benfica
-Nagatomo
-Donk
-Mariano
-Mitroglu
-Diagne

Sınır varken şu heriflere sahip olup değiştirmeye çalışmayan takımlar bence yabancı sınırından bahsetmemeli.

Şükrü ve Apo falcao ile dönünce transfer bitmiyor. Git 6 numara yida al. Sonra FT oynatamazsa elestirelim oyuncularida.

Valla bayram diye ağır gitmiyorum. Lig maçı başladığında alanacak oyuncularla net anlaşma yok ise, bana yönetim demeyin. Hiçbir şeyi zamanında yapma, sonra maç sonu iyi olunca biz ettik,FT taraftar seviyorum. Maç kötü olunca TFF,bariyer De. Bana fener maçına kadar yönetim bos yapmasın.

Tudor’un takim kurma kapasitesi bariz cok iyiydi
Cok iyi ve oynatmak istedigi oyuna gore takim kurdurdu

Ilk haftalar takim resmen esti gurledi

sadece solbek aldiramadi
Bu da onda hep bir tereddut yaratti

Buyuk maclarda buraya onlem almak icin takimi, sistemi degistirdi, 3’lu defans denedi, vs vs
Bu tereddut de oyunculara sirayet etti

Halbuki cikip oldugu kadar deyip ayni oyunu oyunu oynatacakti
Belki yine 3-4 yerdik ama 2-3 de atardik, bu kadar tepki de cekmezdi

Solbek tereddutu onu korkak yapti ve kaybetti

Vallahi Tudor iyi basladi bencede ama özelikle bu takimin deplasman fibisini getiren kiside tam kendisidir.

Bazi deplasman maclari vardi ki bukadar ezilen bir Galatasarayi hic görmemistim oyun olarak. Skor olarakda demiyorum ha. Oyun olarak baya baya ezildik ve buda Türkiye liginde oldu.

Bu takimin 1. Sorunu doymus/prof futbolcular asiri derecede rahatlar bazilari mac seciyir kazansakda olur kazanmasakda olur modundalar

2. kendini gostermeye cabalayan futbolcu yok yasli tayfada, sonradan girenleri gordunuz
Marcao luyindama mariano naga nin filan yeri garanti goruluyor
Bunu acilen duzeltmemiz lazim yedek

3. Ortasaha sorunsali hemde baya baya buyuk bi sorun

4. Forvet, abi soyle ortaya d....k koyacak golcu lazim

5. Hoca dener hazirlik maclarinda cok ona takilmayin eboueyi madrid deplasmaninda solacik oynatmisligi var

Ayriyeten

Onyekuru ofansada ki dinamizim
Bakayoko ortasada ki dinamizim
Falcao forvetde ki kral

Net olarak 1 stoper ve yedek golcude lazim

Diagne+mitroglu< dedem

Biz bu sene baya gec aciliriz bu kadroyla ,ittir kaktir olmassa yine aliriz ligi ama ilk 3 mac cl baya kufurler donecek gib

Beyler saat gecenin 2’si stres yaparak kendimizi üzüyoruz Emin’im oyuncular bile rahat şekilde yattılar
Çok fanatik olmak iyi değil halimizi iyi görmüyorum ben biraz konudan belli bir süre uzaklaşacağım
Geçen sene Maçları stadyumda izledim en son Başakşehir maçında çok stres yaptım iş yorgunluğu vs derken o maçtan sonra yüzfelci geçirdim ve halen istediğim düzeyde değilim
Yani demek istediğim hiç birşey sizden ve benden değerli değil herkese iyi geceler sabah kalkın sporunuzu yapın tembellik Yok
Gecmis olsun Ustad

Acil sifalar nasib olmasini yuce Allahtan niyaz ederim

Tudor’un takim kurma kapasitesi bariz cok iyiydi
Cok iyi ve oynatmak istedigi oyuna gore takim kurdurdu

Ilk haftalar takim resmen esti gurledi

sadece solbek aldiramadi
Bu da onda hep bir tereddut yaratti

Buyuk maclarda buraya onlem almak icin takimi, sistemi degistirdi, 3’lu defans denedi, vs vs
Bu tereddut de oyunculara sirayet etti

Halbuki cikip oldugu kadar deyip ayni oyunu oyunu oynatacakti
Belki yine 3-4 yerdik ama 2-3 de atardik, bu kadar tepki de cekmezdi

Solbek tereddutu onu korkak yapti ve kaybetti
Tudora 40 mil harcandı, şu an kaç mil harcadık,? Yani bence bunu tamamen Tudora yüklemek yanlış. Şu an 40 mil. Harcaksak bence çok daha iyi takım kurardık

Bu adamı bir şekilde alabilmeliydik o dönem.

yerli iyi stoper de lazim bir yerden....oda varsa artik piyasada.

Marcao bende ciddi soru isareti birakti acikcasi. Takim oyunu ve savunmasi oturdugu vakit düzelir insallah ama beli olmaz bu isler.
Sezonluk perfomans göstermis olup semih kaya sendromu yasarsa cik isin icinde.

Mert çetin iyi diyorlar gençlerden hiç izlemedim ama

Birileri cikiyor diyorki kazaninca soyle kaybedincs soyle.

Yok efendim, basindan beri diyoruz 2 sezonda 5 kupa aldik ama boktan futbol oynuyoruz.

Hoca kafasinda binbir fantazi yasiyor, fantazi yasamak yerine herkesi kensi yerinde oynatip taktiksel bir oyun sergiletse herkes mutlu olacak.

Takim ne attak yapmasini biliyor ne defansif onlem almayi beceriyor.

Rakibi direkt stoperler karsiliyor, oyunuda stoperler karsiliyor, sonra stoperler hata yapinca herkes cirliyor.

Orta saha'da Donk kesinlikle kesilmeli adam akilli 6 numara alinip Seri'de 8e cekilmeli. Bu kadar sacma bir fantazi olmaz.

Falcao'ya 5milyon avro vericegimize o 5milyon avro'yu Terimin yanina adam akilli teknik ekip kurulmali. Eminim daha cok verim alirizz

Gökhan Dinç: "Galatasaray'ın geçen sezonki sorunları yine devam ediyor. Geçen sezon Feghouli ile Belhanda şapkadan tavşan çıkarmasaydı şampiyonluk gelmezdi." (TV 360)

amigo olsada adam hakli, 6 ve falcao dan sonra Terim ayni oyuna devam ettirirse kusura bakmasin ama gidebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt