Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şükrü maç izleyeceğine İngiltere'de transfer koşturmalı iken gelmiş İtalya'da maç izliyor.

Bakayoko ve falcao gelirse arenadaki ilk macla beraber havaya gireriz. Ama seri belhanda ikilisinin arkasini doldurmak lazimdir. 2 senedir oldugu gibi o alanda sadece belhanda bi seyler yapmaya calisip diğerleri ona yük olursa yine sica sica ilerleriz.

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Yahu çok ilginç bir kitle var bugün maçı 3-0 kazansak heralde millet şl de liverpool city isteyecektim takımı göklere çıkarmak için. Ama yenilince takımın muslera dahil değişmesi gerektiği konuşuluyor. Babel geldiğinden beri iyi almışız ligin en iyisi diyenler niye aldık diyor. Seriye göbek atanlar çöp hatta Selçuğum yarısı etmez diyor. Kafanız mı güzel birader manyak mısınız. Tamam takımım eksiği var ve bu takıma forvet ve dos ta gelecek hatta belki onye de gelecek nedir yani bu yangın. Mesela neredeyse hiç feguliyi görmedik o da form tutacak dos gelecek defans rahatlayacak ileriye giden toplar daha fazla gol olacak çünkü orada kazma olamayacak. Bu kadar ağlamayın yahu

Aylardır bu forumda Marcao-Luyindama ikilisine Maldini-Nesta muamelesi yapılmıyor muydu niye bir anda çöp ilan edildi ?

Hani Avusturya kampına tüm transferler yetişecekti ? Eksiksiz gidilecekti ?

1.5 ay geçmiş kampın üzerinden, hala forvet sorunu çözülmedi, 6 numara desen ciddi bir girişim dahi yok ! Bu beklerle bu sezona girilmeyeceğini herkes gördü geçen sene mariano tel tel döküldü. Yangın tayfa neredesinnnn ???

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yalnız farkettinizmi bilmiyorum Feghouli cok yorgun hem mental hem fiziken,dinlenememis yeterınce belli.

Tudor’un takim kurma kapasitesi bariz cok iyiydi
Cok iyi ve oynatmak istedigi oyuna gore takim kurdurdu

Ilk haftalar takim resmen esti gurledi

sadece solbek aldiramadi
Bu da onda hep bir tereddut yaratti

Buyuk maclarda buraya onlem almak icin takimi, sistemi degistirdi, 3’lu defans denedi, vs vs
Bu tereddut de oyunculara sirayet etti

Halbuki cikip oldugu kadar deyip ayni oyunu oyunu oynatacakti
Belki yine 3-4 yerdik ama 2-3 de atardik, bu kadar tepki de cekmezdi

Solbek tereddutu onu korkak yapti ve kaybetti

Yahu çok ilginç bir kitle var bugün maçı 3-0 kazansak heralde millet şl de liverpool city isteyecektim takımı göklere çıkarmak için. Ama yenilince takımın muslera dahil değişmesi gerektiği konuşuluyor. Babel geldiğinden beri iyi almışız ligin en iyisi diyenler niye aldık diyor. Seriye göbek atanlar çöp hatta Selçuğum yarısı etmez diyor. Kafanız mı güzel birader manyak mısınız. Tamam takımım eksiği var ve bu takıma forvet ve dos ta gelecek hatta belki onye de gelecek nedir yani bu yangın. Mesela neredeyse hiç feguliyi görmedik o da form tutacak dos gelecek defans rahatlayacak ileriye giden toplar daha fazla gol olacak çünkü orada kazma olamayacak. Bu kadar ağlamayın yahu
Takım birbiriyle oynamaya alışmadı tam
Tahmini 3 4 haftaya kadar kolektif futbol izleyebiliriz
Benim içim rahat açıkçası

Yani bence bu maça sevinilmesi gerekir birincisi gerçekleri eksikleri görüp ayaklar yere bastığı için ikincisi de emre belhanda uyumuna ki daha da gelişecektir. Birde buna feguli ve Falcao katılırsa tadından yenmez bakın görün. Bir de ben takımın bu kadar bitkin olmasını hava sıcaklığına bağlıyorum birazda. Boatengin penaltıdan sonra sakalına bir bakın adamdan ter akıyor resmen kolay değil nemli ve sıcak kaç kere su molası verildi

290.sayfadan geliyorum buralar çok karışık renktaşlar siz beni beklemeyin.5 sayfa okudum içim karardı

Başarısızlığa alışık olmadığımız İçin böyle kardeşim ama aşırı karamsarlık oluşmuş vaziyette birincisi gerçekçi olursak şampiyonlar ligi pek hedef olmamalı bu yıl da ligde banko şampiyon olmamız lazım çünkü ciddi manada falcao ile ekonomik yüke bindik ikincisi ligde önemli rakiplerimiz gudubet Başak sakat Beşiktaş trilyon eksiği ve iqsuz taraftarları olan 4 e bölünmüş Fener ve aşırı gazlanmış ts yani bekler bu lig için bile üst düzey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor’un takim kurma kapasitesi bariz cok iyiydi
Cok iyi ve oynatmak istedigi oyuna gore takim kurdurdu

Ilk haftalar takim resmen esti gurledi

sadece solbek aldiramadi
Bu da onda hep bir tereddut yaratti

Buyuk maclarda buraya onlem almak icin takimi, sistemi degistirdi, 3’lu defans denedi, vs vs
Bu tereddut de oyunculara sirayet etti

Halbuki cikip oldugu kadar deyip ayni oyunu oyunu oynatacakti
Belki yine 3-4 yerdik ama 2-3 de atardik, bu kadar tepki de cekmezdi

Solbek tereddutu onu korkak yapti ve kaybetti
Abi böyle olursa kaybetmiş oluyoruz maçı

Beyler saat gecenin 2’si stres yaparak kendimizi üzüyoruz Emin’im oyuncular bile rahat şekilde yattılar
Çok fanatik olmak iyi değil halimizi iyi görmüyorum ben biraz konudan belli bir süre uzaklaşacağım
Geçen sene Maçları stadyumda izledim en son Başakşehir maçında çok stres yaptım iş yorgunluğu vs derken o maçtan sonra yüzfelci geçirdim ve halen istediğim düzeyde değilim
Yani demek istediğim hiç birşey sizden ve benden değerli değil herkese iyi geceler sabah kalkın sporunuzu yapın tembellik Yok

Aylardır bu forumda Marcao-Luyindama ikilisine Maldini-Nesta muamelesi yapılmıyor muydu niye bir anda çöp ilan edildi ?
Çöp diyenlerin çoğu fbli gibi,terim istifa diye tag açmış adamlar, bunumu yapmayacaklar acınası durumdalar.Marcaonun laubali tavırları dışında bırak forveti orta saha ile burun buruna oynadı adamlar çok iyi bir dos lazım o zaman sıkıntı olmayacaktır

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor zamanında kadroda ne güzel revizyon yapmıştı. 2 sene ekmeğini yedik.

Keşke şimdi gelip bir revizyon daha yapıp gitse. Fatih Terim'in oyuncu ve taktik bilgisi maalesef yetersiz o çapta bir revizyon için.
45 m euro harcadık, o revizyon için. Fatih terimin taktik bilgisiyle Tudorunkini zaten karşılaştırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt