- 19 Mart 2014
- 29.546
- 30.967
- 2.718
Şükrü maç izleyeceğine İngiltere'de transfer koşturmalı iken gelmiş İtalya'da maç izliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım birbiriyle oynamaya alışmadı tamYahu çok ilginç bir kitle var bugün maçı 3-0 kazansak heralde millet şl de liverpool city isteyecektim takımı göklere çıkarmak için. Ama yenilince takımın muslera dahil değişmesi gerektiği konuşuluyor. Babel geldiğinden beri iyi almışız ligin en iyisi diyenler niye aldık diyor. Seriye göbek atanlar çöp hatta Selçuğum yarısı etmez diyor. Kafanız mı güzel birader manyak mısınız. Tamam takımım eksiği var ve bu takıma forvet ve dos ta gelecek hatta belki onye de gelecek nedir yani bu yangın. Mesela neredeyse hiç feguliyi görmedik o da form tutacak dos gelecek defans rahatlayacak ileriye giden toplar daha fazla gol olacak çünkü orada kazma olamayacak. Bu kadar ağlamayın yahu
290.sayfadan geliyorum buralar çok karışık renktaşlar siz beni beklemeyin.5 sayfa okudum içim karardı
Kardeşim Diagne denen ( futbolcumuzdur sövmeyeceğim ama ) satılmadan elimiz kolumuz bağlı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi böyle olursa kaybetmiş oluyoruz maçıTudor’un takim kurma kapasitesi bariz cok iyiydi
Cok iyi ve oynatmak istedigi oyuna gore takim kurdurdu
Ilk haftalar takim resmen esti gurledi
sadece solbek aldiramadi
Bu da onda hep bir tereddut yaratti
Buyuk maclarda buraya onlem almak icin takimi, sistemi degistirdi, 3’lu defans denedi, vs vs
Bu tereddut de oyunculara sirayet etti
Halbuki cikip oldugu kadar deyip ayni oyunu oyunu oynatacakti
Belki yine 3-4 yerdik ama 2-3 de atardik, bu kadar tepki de cekmezdi
Solbek tereddutu onu korkak yapti ve kaybetti
Aylardır bu forumda Marcao-Luyindama ikilisine Maldini-Nesta muamelesi yapılmıyor muydu niye bir anda çöp ilan edildi ?
yalnız farkettinizmi bilmiyorum Feghouli cok yorgun hem mental hem fiziken,dinlenememis yeterınce belli.
Takım birbiriyle oynamaya alışmadı tam
Tahmini 3 4 haftaya kadar kolektif futbol izleyebiliriz
Benim içim rahat açıkçası
Çöp diyenlerin çoğu fbli gibi,terim istifa diye tag açmış adamlar, bunumu yapmayacaklar acınası durumdalar.Marcaonun laubali tavırları dışında bırak forveti orta saha ile burun buruna oynadı adamlar çok iyi bir dos lazım o zaman sıkıntı olmayacaktırAylardır bu forumda Marcao-Luyindama ikilisine Maldini-Nesta muamelesi yapılmıyor muydu niye bir anda çöp ilan edildi ?
Benimde rahat valla daha iki ana eksik var ve geri kalan hep afrikadaydı yeni geldi, şl den Bi beklentim yok zaten ne bu yangın anlamadımTakım birbiriyle oynamaya alışmadı tam
Tahmini 3 4 haftaya kadar kolektif futbol izleyebiliriz
Benim için rahat açıkçası
45 m euro harcadık, o revizyon için. Fatih terimin taktik bilgisiyle Tudorunkini zaten karşılaştırmam.Tudor zamanında kadroda ne güzel revizyon yapmıştı. 2 sene ekmeğini yedik.
Keşke şimdi gelip bir revizyon daha yapıp gitse. Fatih Terim'in oyuncu ve taktik bilgisi maalesef yetersiz o çapta bir revizyon için.