Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
Adam akıllı defansif yönü kuvvetli top kazanan ön libero alınmazsa falcao bile kurtaramaz bu takımı. Ortasahamız berbat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcaonun monacoda kalacağını yazıyoruz diye troll ilan edilip mesajlarımıza müdahale talebinde bulunuldu. Şimdi herkes aynı şeyi söylemeye başlamış. Utanacaginizı bilsem yuzunuze tükürürdüm de neyse.
Sözleşme imzalanmadan o resim yollanıyorsa o transfer olsa bile o yönetici gitmelidir abi.. Apo başkan 7 senede 6 şampiyonluk görmüştür , çok büyük hizmetleri olmuştur bana göre GS tarihinin en fedakar yöneticilerinden biridir ama sözleşme imzalamadan sonunu düşünmeden şov yapıyorsa Florya'nın kapısından içeri sokulmamalı bu adam..‘Sakin olun, en iyileri gelecek!’
Şeklinde yazanlar neye göre yazabiliyor bunları? Bilmiyorum farkında mısınız bugün 12 ağustos. Transfer dönemi bitmek üzere, koskoca 3 ayı geride bıraktık nerdeyse. Liglerin hepsi başladı, kimse sana santraforunu ve ya 6 numarasını bırakmaz.
Falcao transferine hiç girmek istemiyorum. Bak çok net söylüyorum, eğer Falcao gelmezse, son 20-30 yılın en rezil, utanç verici transferine şahit olmuş oluruz hep beraber. Turgay Demir, Emre Bol ve yüz binlerce taraftarlar 100% haklı sebeple son yılların en büyük eğlencesini yaşarlar.
Hadi bu da hiç önemli değil, fakat bu taraftara yazık değil mi be kardeşim? Ne gerek var ulan sarılıp fotolar çektirmeye? Senin hiç mi kafan çalışmıyor? Kime yollandı o resim abi? Nasıl servis edildi? Kime yollanmak istendi? Büyük reisine mi yollamak istedi whatsapp’tan?
Neler oluyor kardeşim? Hoca neden konuşmuyor, neden suratı asık?
Ciddi şekilde sıkıldım..
Param yok renkdas.Renktaş madem kalacağını yazıyorsun bende Falcao gelecek giyorum. Burada herkesin içinde forma iddasına varmısın.
Kimse CL'de başarı hayalleri kurmasın. Acı ama gerçek bu maalesef. Oradakiler ile aramızda büyük bir uçurum var.
Bu mali şartlarda 4. torbadaki takımların bazıları hariç hepsi bizi zorlar. 1 ve 2. torba zaten bizim takımı paspas eder.
Bizim için önemli olan lig ve şampiyonlar liginden gelecek olan sabit katılım geliri.
Bu gelirlere çok ihtiyacımız var ve bu gelire ulaşmanın en kısa yolu ligde şampiyonluk.
O yüzden bizim en az 2 sene daha şampiyon olup belli bir gelir seviyesine ulaştıktan sonra ancak CL'de üst tarafları zorlayabiliriz.
Makas çok açık ve FFP kıskacındayız. Bunun en kısa kurtuluşu ligde şampiyon olmak.
CL'de büyük takımlardan fark yemeliyim yeter yani rezil olmayalım yeter bizim için.
Çünkü CL bizim için amaç değil araç. Biz oranın gelirine muhtacız o yüzden lige asılıp yine şampiyon olmalıyız.
Bazıları şampiyonluktan sıkıldım CL'de başarı istiyorum falan demiş
Çabuk unutmuşlar ligde rezil olduğumuz dönemleri. Açıp izleyin 2015, 2016 senelerini o zaman şampiyonluk yeniden kıymetli gelecektir.
bak güzel kardeşim kosakoca bir kamp geçirdik yönetim ne yaptı fernandoyu sattı yerine 6 no alamadı forvet alamadı yani hocanın istedigi transferleri yapamadı daha güçlenecegimize güç kaybettik dünkü maç eksiklerimizi görmek açısından iyi oldu bu takıma acilen 6 no ve forvet alınmalı hocanın istedigi transferler yapılırsa sonuçlar da böyle olmaz ama yönetim denen beceriksizlerde bunu yapıcak kapasite yokHoca işlerin yolunda gitmediği her zaman suçu yönetime atmayı çok iyi biliyor.. Dünkü takımda sistem neydi diye sorsan cevap vermeyip fırça atar sağa sola..
Satacaksın! 3 ayın vardı.Ilk yarı fena değildik aslında iyi bir solbek + üst düzey bir OS ile bu takım uçar ama nerdeeee
Donk çok ağır
Nagatomo yavaş
Linnes zayıf
Elde sağlam bir Mariano kalıyor. Sol bek ve OS transferi şart.
Ama para yok
Diagne kalmak istiyor
Sen 2013'deki futbolu hatirliyor musun, Elmander, Melo, Eboue vs. gelmisti. Futbol leshoglu lesh idi, gelen bütün topcular dökülüyordu...Atilla renktaşım maçı kaybetmek önemli değil. 4-0 kaybet abi, ama bir şeyler göster, umut ver.
Ve üstüne basa basa söylüyorum, biz Akhisar maçını kazandık, ama bir o kadarda kötü oynadık.. bunları göz ardı edemeyiz. Yoksa bana ne Fio hazırlık maçından, azıcık olsa top oynayıp kaybetsek canları sağ olsun deyip geçerdim.
Gitmiyor işte zorlanmı arabistanda ne işim var diyordurSatacaksın! 3 ayın vardı.
1.5 senedir var Fatih hoca abartma eleştiricem diyeTakım daha oturmadı dedin ya ona hitaben yazdım. Sonuçta 3 senedir aynı hoca ile çalışıyoruz. Takımın oturmaması normal bir durum değil.
Takımdan kastım oyuncu bazında değil.
Saydıklarının hiç biri genç değil.Böyle saça böyle tarak misalı böyle taraftara böyle yönetim olur ancak. Burda genç genç oyuncu diye ağlanır ki bende isterim bunu. Lakin forumun ve taraftarın %90 ı 1 maç kötü oynarsa çocuk itin götüne sokup teneke bağlar burada. Ulan daha lig başlamamış bir hazırlık maçı ile seri feghouli diagne Mitroglu Selçuk donk mariano nagatomo marcao luyindama adem jimmy babel hepsi satılsın diyor. Valla komik bile değil. Biri de hocaya sen hoca değilsin demiş.dünyanın elit tf kategorisine koyduğu türkiye de başarısı alt edilemeyecek olan ergenler oturdukları yerden o hoca değil bu adam değil diye millete lakap takıyor anasını satayım.