Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su takim oturmadi geyigi de sıktı..Oyle bir sey yok arkadaslar iyi futbolcun varsa cok duragan oynamazsan olur bu isler..Futbolcu da kaliteliyse ilk 10 dakikada anlarsin top bir kac kez gelsin(bknz Drogba-Akhisar)..Yani daha takim oturmadi ama durun daha takima alisacak soylemleri yillardir dogru bilinen yanlislardir.

Transfer sezonu sonunda, sallayan ve önüne gelen her haberi doğruluğunu sorgulamadan buraya taşıyan arkadaşları bir daha göreceğim. Sadece sakin en olun en iyileri olacak!!!
Sen kaynak göstermeden orandan burandan bir şeyler sallayıp nasıl millete laf söylüyorsun?O olacak bu olacak senin kaynağın kim

Gunaydin. İyi ki Galatasaray taraftarıyız,sezon başı hazırlık maçında bile ortalığı karıştıran tayfa fenerli bjk li olsa muhtemelen bileklerini keserdi. Kaldi ki sezon basi lig maçlarında da kayıp olabilir ostersund a elenmedik mi. Onemli olan nasıl başladığın değil,nasıl bitirdiğindir.

Işık yok ışık. Lig şampiyonluğu sizi kesiyorsa bilemem. Beni kesmiyor lig. Zaten en kötü 2 senede 1 şampiyon oluyoruz.
Şampiyonlar Ligi en kötü ikinci tur hedef olmalı artık. Dediğim gibi hayvan gibi iki takım gelirse gruba, Uefa'ya gidip yarı final hedef olmalı.
Bundan aşağısı olmaz.

sizinle aynı fikirde olmayan insanlara troll demek de ayrı bir kafa biz gerçekciyiz polyannacı degil bu adamların falcaoyu getirme ihtimali yok başından beri söylüyorum onu geçtim bu takımın ortasahası ve forveti yok kalmış 20 gün polyannacılıgı bırakın da gerçekci olun biraz
Biz.polyannaci degiliz.siz de gercekci degilsiniz,42 yaşındayım,foruma da cok uzun suredir uyeyim her sene basinda ayni konuşmalar,istisnalar dışında her sene sonu Şampiyon Cimbombom,neyse caniniz sag olsun sizi de anliyorum ben de isterim sezon basindan her macta bes atip drvam edelim ama sezon basi iyi calisma yapan takimlarin form tutmasi Ekim,Kasım i bulur ha o zamana kadar ışık vermeli tabi yoksa o sene kayıp,bekleyecegiz

Ayrıca seriyi beğenmeyenler beklentisini Allah katına çıkaranlardır belli ki fiziken eksik şuan ama top saklaması pasları kesinlikle kalite bu ligi de donunda sallar bizim asıl ihtiyacımız sağ ve sol bek kesinlikle felaketler
İyi bir 8 numara adam gecer dikine oynar bence benim futbol anlayisim bu..Dun aksam Luyindama yapti bunu sonra kafayla bitirdi..Benim 8 numaradan beklentim tam da luyindama'nin dun gece yaptigiydi..Oyle durup saga sola pas atmak degil

Takım daha oturmadı dedin ya ona hitaben yazdım. Sonuçta 3 senedir aynı hoca ile çalışıyoruz. Takımın oturmaması normal bir durum değil.
Takımdan kastım oyuncu bazında değil.

Takımda her sene 5-6 oyuncu değişiyor, sistem değişiyor, transferler geç tamamlanıyor. Gayet normal oturmaması. Önemli olan otursa da bu oyuncu grubu başarıyı getirir mi?

Su takim oturmadi geyigi de sıktı..Oyle bir sey yok arkadaslar iyi futbolcun varsa cok duragan oynamazsan olur bu isler..Futbolcu da kaliteliyse ilk 10 dakikada anlarsin top bir kac kez gelsin(bknz Drogba-Akhisar)..Yani daha takim oturmadi ama durun daha takima alisacak soylemleri yillardir dogru bilinen yanlislardir.
Drogba devre arasinda geldi oturmus takima hatırlatırım

Fernando önemli dedik yeri dolmadan satilmasin dedik satılırsa 1 2 hafta içinde hemen yerine adam alınsın dedik ligin başlama haftasına girdik hala yok tamam falcao transferi bir fırsat ve beklenir de 6 numara işi ne olacak forvetten çok önce bitirilmeliydi ilk hazırlık maçında yazmıştım hemen acil 6 numara diye takım resmen bağırıyordu 6 numara diye hatta o dönem josef muhabbeti vardı istemeyen herkese cevap yazmıştım josefi bile savunmuştum çünkü adım gibi biliyordum bu yönetim falcao ile uğraşıp o bölgeyi pas geçicek ya da gidip topalı alacak kötünün iyisidir dedim josef ..

Işık yok ışık. Lig şampiyonluğu sizi kesiyorsa bilemem. Beni kesmiyor lig. Zaten en kötü 2 senede 1 şampiyon oluyoruz.
Şampiyonlar Ligi en kötü ikinci tur hedef olmalı artık. Dediğim gibi hayvan gibi iki takım gelirse gruba, Uefa'ya gidip yarı final hedef olmalı.
Bundan aşağısı olmaz.
Tamam

Kaynağımı mod arkadaşlara bildirdim. Konuşmalarına dikkat edip saygı çerçevesinde konuşursan memnun olurum. Saygılar.
Sen buraya gördüğü dış basın haberlerini atanlara troll bunlar diyip saygıdan mı bahsediyorsun?

Sizin gibi düşünmeyen herkesi bir kalıba sokup dışlamak sizin huyunuz zaten.''Yangın taraftarı'' ''troll''.

Geçen sene yaşadıklarımızdan,devre arası yaşananlardan son gün gidip tarihin en büyük kazığını yememizden Mitroglou denen gereksize 4.1 milyon verilmesinden rahatsız olduğumuz ve 19 gün kaldığı için endişeliyiz kusura bakmayın ya özür dileriz endişeli olduğumuz için.

İyi bir 8 numara adam gecer dikine oynar bence benim futbol anlayisim bu..Dun aksam Luyindama yapti bunu sonra kafayla bitirdi..Benim 8 numaradan beklentim tam da luyindama'nin dun gece yaptigiydi..Oyle durup saga sola pas atmak degil
1-6 numarada oynadı
2-fiziken eksiksen öyle rakip orta sahanın sağindan vurup geçemezsin
3-mükemmel feghouli yeni transfer olsa bu maçla o da çöp ilan edilirdi ayakları kalkmıyor topçuların demekki hazır olup olmamak önemli bir faktör.

Diagne de mitroglou da tamamen taraftar gazıyla yapılmış, hocanın istediğini hiç düşünmediğim transferler. Biz burdan Marsilya forumlarında mitroglou giderken bayram edenleri görüyoruz da bu adamlar 2.6 milyon euroyu çöpe atarken nasıl bu kadar rahat davranıyor? Ayrıca diagne ilk gelirken de söyledim, az bişey diagnenin instagramını takip eden bir Galatasaraylı, zaten asla büyük takımda oynayamayacağını anlardı bu herifin. Ama siz insanları öyle bir hale getirdiniz ki, jahovice tamam olmuştu millet. Ne yazık ki terazide eksi yönü çok çok daha fazla bu yönetimin. Özellikle hocanın taraftara söz verdiğim için kalıyorum minvalinde açıklamalarından sonra sizin HATA yapma gibi bir lüksünüz yok. Siz onu Galatasarayı şampiyonlar liginden eleyerek yaptınız zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt