Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine gece gece bazı trol arkadaşlar forumda haber bekleyen Galatasaray sevdalılarının moralini bozmuş. Arkadaşlar yine yeni yeniden söylüyorum Falcao transferi tamamlandı. Allah aşkına bırakın artık bu işi açıklanmasını bekliyoruz sadece. Hedef 2 orta saha transferi ve inşallah 2. Santrafor transferi ile sezonu noktalamak. Duruma göre sürpriz kanat transferide olabilir. Saygılar

Yalnız varya dün akşamki maçtan sonra taraftarın keyfi benimde dahil fena halde kaçtı. Falcao falanda kurtaramaz bizi. Çok kötü bir haldeyiz çok.

Takım daha oturmadı. Geçen seneki gibi ligin ilk yarısı bayağı sendeleyeceğiz. Umarım daha az puan kaybı yaşarız.

Yine gece gece bazı trol arkadaşlar forumda haber bekleyen Galatasaray sevdalılarının moralini bozmuş. Arkadaşlar yine yeni yeniden söylüyorum Falcao transferi tamamlandı. Allah aşkına bırakın artık bu işi açıklanmasını bekliyoruz sadece. Hedef 2 orta saha transferi ve inşallah 2. Santrafor transferi ile sezonu noktalamak. Duruma göre sürpriz kanat transferide olabilir. Saygılar
Lequipe yazan haberleri okuyoruz setenin attığı tweete baktık ve olumlu olumsuz bugün sonuçlanacağını düşünüyoruz eğer olumsuz olursa kimse de moral kalmaz.

Kimse mabadından haber uydurup buraya atmıyor

Bu transfer sezonunda yönetimin başarısı nedir acaba? 33'lük Babele parasını basıp getirmek mi? Sözleşmesi biten adem,şener gibi vasat 30+ bitik futbolculara milyonları verip kulübeye almak mı? Seri kendi açıklamasında taraftardan etkilendiği için geldiğini söyledi. Yoksa bu basiretsizlerin getirebileceğini düşünüyor musunuz? 30+ gol atan Diagneyi hala satamamalarına ne demeli? Şikeci köpekler eljifi nasıl 16 milyona satıyorsa, Avrupa'da bu işlerin numarası neyse sende öyle satacaksın o zaman, madem adalet yok oyunu kuralına göre oynayacaksın. Takımında gol kralı santrafor varken yok gibi davrandın eyvallah. Şuan oynatacağın santraforun da kalmadı elinde (- inanılmaz bir amatörlük -) ee, 10 utsj trilyon avro verdiğin santraforun geleceği ne olacak? Basına bu kadar düşersen, şov yapmaya kalkarsan taraftar haklı olarak senin içinden geçer. Dünya da tek santrafor Falcao mu? Çık erkek gibi, teklifimizi sunduk olmadı de olsun bitsin, çözüm üret bahane üretme. Bariyermiş profesyonel dünyaymış... Kimse senin bahanelerini dinlemez. Yaptıkları tek olumlu iş 4.5 milyona Fernandoyu göndermeleri oldu, belki Jimmy. Ee gönderdin 1 ay oldu, onun yerinde alternatifin dahi yok. Bitireceksin transferlerini kardeşim, sen 2 yıldır şampiyonsun. Elin kuvvetli, maddi imkanın var. Biz ne zaman tam takım halinde kamp geçireceğiz, sezona full kadro başlayacağız ya?

Son düzenleme:
sizinle aynı fikirde olmayan insanlara troll demek de ayrı bir kafa biz gerçekciyiz polyannacı degil bu adamların falcaoyu getirme ihtimali yok başından beri söylüyorum onu geçtim bu takımın ortasahası ve forveti yok kalmış 20 gün polyannacılıgı bırakın da gerçekci olun biraz

Sıktı artık ha 1 aydır tamamlandı diyorsunuz. Resmen açıklanmayan transfer tamamlanmamıştır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene bir çok rakibimiz olacak hesapta olan ve olmayan..
Bana sorarsanız gümbür gümbür falan da gelmiyoruz. Biz deliler gibi Onyekuru'yu arayacağız ve o tarz tek kişi var kadroda Emre Mor. Bir an evvel Emre 'yi as kadroya monte etmemiz gerek.
Emre sağa fegh 10 numaraya orta saha belhanda seri. Bence 4-2-3-1e dönüş yapmak gerek çünkü 4-1-4-1 bize uymuyor.

Yalnız varya dün akşamki maçtan sonra taraftarın keyfi benimde dahil fena halde kaçtı. Falcao falanda kurtaramaz bizi. Çok kötü bir haldeyiz çok.
durum o kadar kötü degil ama transferden sorumlu yöneticiler beceriksiz 1 aydır falcao için ugraşıyorlar sonuç koca bir sıfır eli yüzü düzgün forvet ve dos alınsa daha iyi yerlere geliriz ama bu adamların bunu becerigini zannetmiyor çünkü beceriksizler

Belhandaya teklif gelir oooo satılırmı..Linnese teklif gelir oooo satılırmı..
Gerçekten inanılır gibi değil. Öyle bir satılır ki..ama klübün başında bu taraftarlar gibi iş bilmez adamlar olunca satılmaz tabiki.Yapılması gereken revizyonuda böyle beceriksizlerle hiç bir sene tam olarak yapamayız.borçlar yerinde sayar.Böyle avrupadada sıfır çekeriz.

Ulan gece uyuyamadım sağa dön sola dön kafamda takımı oluşturuyorum. Manyadık harbiden bize iyi bir orta saha şart + Mehmet özcan, onyekuru veya o tarz birisi şart, stoper, bekler, yedek forvet sıkıntılı bölgeler var. Maalesef seneye kalacak bir çoğu belki devre arası Bi stoper veya bek alabiliriz.

Ayrıca seriyi beğenmeyenler beklentisini Allah katına çıkaranlardır belli ki fiziken eksik şuan ama top saklaması pasları kesinlikle kalite bu ligi de donunda sallar bizim asıl ihtiyacımız sağ ve sol bek kesinlikle felaketler

Gunaydin. İyi ki Galatasaray taraftarıyız,sezon başı hazırlık maçında bile ortalığı karıştıran tayfa fenerli bjk li olsa muhtemelen bileklerini keserdi. Kaldi ki sezon basi lig maçlarında da kayıp olabilir ostersund a elenmedik mi. Onemli olan nasıl başladığın değil,nasıl bitirdiğindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt