Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco formasını giyen Youssef Bennasser için pazarlıklara devam eden Galatasaray kiralama bedelini indirmeye çalışıyor. Yönetim, Ligue 1'den iki isimle daha temasta..

KULÜP TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Bu isimlerden ilki Lille'de oynayan Thiago Maia... Brezilyalı yıldızın kiralanması için teklif yapılacak. Maia 14 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle kulüp tarihine geçmişti.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILACAK

Yönetim Nantes'ta oynayan Abdoulaye Traore'yi de listesine aldı. Geçen sezonki başarılı performansıyla dikkatleri çeken Gineli yıldız için de kiralama teklif yapılacak.

Sizi bilmem ben 31 ağustosa kadar beklerim beklentim Diagne Kostas Ozornwafor OUT Falcao, 6 numara, scout forvet ve Mehmet Özcan İN. Bu hamlelerin gelmesi lazım gelmezse eleştiririm ortalığı şimdiden yangın yerine çevirmeye gerek yok

O saatten sonra kulübü yaksan ne fayda. Bu takımın 2 orta sahaya ihtiyacı var. Ayrıca taktiği ve formasyonu da değişmeli

Sizi bilmem ben 31 ağustosa kadar beklerim beklentim Diagne Kostas Ozornwafor OUT Falcao, 6 numara, scout forvet ve Mehmet Özcan İN. Bu hamlelerin gelmesi lazım gelmezse eleştiririm ortalığı şimdiden yangın yerine çevirmeye gerek yok
31 agustosdan sonra tepki koysan ne koymasan ne iş işten geçmiş olucak

O saatten sonra kulübü yaksan ne fayda. Bu takımın 2 orta sahaya ihtiyacı var. Ayrıca taktiği ve formasyonu da değişmeli
Bilmiyorum ortalığı ayağa kaldırınca Diagne satılabiliyor mu mesela? Lig biter bitmez ergenler Diagne'ye mobbing uygulamaya kalktı hani adam gitti mi? En az 2 orta saha ve en az 2 forvet lazım

Asil soru su: Apo nerde?
işte dün italyadaydı kameralara sırıtyordu ayrıyetten senin ne işin var italya da git bir an önce şu işi hallet haledecigini zannetmiyorum zaten şükrü de gelmiş italyaya senin ne işin var italya da sözde sporif direktör ama daha bir numarasını göremedik ingiltreye gitti 1 hafta kaldı eli boş döndü

Saglam bir 6 numara alinsin..Belhanda'yi dun gorduk cok aktifti eskiye gore gayet iyi bence defansif ozellikleri ust duzey bir on liberoyla 8 numarada oynar..Feghouli'yi ortaya cekip Mor'u ilk 11'e monte edebiliriz..Seri 8 numara icin yeterli degil adam gecmiyor savunmayi ortadan acacak aksiyonlari yok sevmedigim tarz biri cok durgun..Bence sezon icinde bu dedigim tarz oynariz ligde 5 6 hafta sonra kadro buna evrilir.

Fatih Terim oyunculara sosyal medya yasağı getirmiş.

Kulupte Diagne krizi var. Gitmek istememesi onu isteyen takımlara da ağır şartlar sunması ve sosyal medyadan imalı paylaşımlar yönetimi kızdırmış.

Cueller için 3.5 milyonluk teklif yapmışız. Oyuncuda gelmek istiyormuş. Bugün 2-3 gazetede Cueller haberi yapmış.

Eleke ismi çıkmış.

Akşam gazetesi rotanın tekrar Banega'ya döndüğünü yazmış.

Monaco yedderi alsa bile ya yanında falcaoyu ya da mariano diazı istiyormuş falcao gitmek istediği için diaz için uğraşıyorlarmış

Benim anlamadığım takım muhtemelen dönmüştür İstanbula,veya şuan yoldadır. Bu Abdurrahim takımla gelmiyorsa nereye gitti bu herif ya takımla gelir yada başka bi yere gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt