Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L'equipe deki haber doğruysa Falcao işi cidden olmaz 1 aydır 2 güne geliyor 3 güne İstanbulda diyip kulübüyle anlaşamadan Monacoya gidip oyuncuyla fotoğraf çekip sosyal medyaya yaymak da tam amatörlük olur, umarım yanılırım olumlu haberleri alırız ama kaynak da L'equipe.
Setenin son tweetine bakın.

balon seten bile sallamış apoya.Demek apo başkan türkiyeye dönecek bakalım eli boş mu dolu mu

balon seten bile sallamış apoya.Demek apo başkan türkiyeye dönecek bakalım eli boş mu dolu mu

eli boş dönücek surat ifadesi de alan işin de oldugundan daha kötü olucak hatta foto çektirdigi için iki kat rezil edicek kendini ve bizi de bu kadar beceriksizlik işbilmezlik olamaz yapamıyorsunuz istifa edin apo ve hanedar

seri hazır değil

bunu her oyuncu için için takım için söylemem ama bariz değil

anlık pozisyonlar var ki hızlı düşünme ve uygulama kabiliyetini hemen farkediyorsunuz

siz yine bu takımda güvenecekseniz seriye güvenin

Bugün herşey belli olur. Eğer eli boş dönerse dogacak tepkileri kabullenecek ve iş bilmezliği yüzünden olay istifaya kadar gidebilir.O resimleri sızdırmayacaksın, yada hic cekilmeyeceksin.

Sanmıyorum böyle bir beceriksizliğe imza atsınlar. Transfer yüzünden geçen seneden zaten mimliler.

Lan bir yönetim ancak bu kadar amatör olur, ancak bu kadar hatalarından ders çıkarmayı bilmez. Falcao işi bitmediyse, imza atılmadıysa o fotoğrafı niye servis ediyorsunuz? Falcao transferinin olmaması değil, bu amatörlük yönetim düşürür. Taraftar sıkıldı artık bu saçmalıklardan.

Seri hüsran çıktı açıkçası ndiaye'de olan dinamizm ve dikine oynama yok sadece pas atıyor. Acil Diagne satılıp 6 numara alınmalı.
Aynen Badou müthiş bir herifti ortalığın anasını ağlatıyordu o yüzden maçların yüzde 70inde sıçıyordu, en son da Akhisar maçında önündeki topa vuramayıp yedirdiği gol çok iyidi.

Fiorentina maçında sonra yangın tayfa alev almış :d sabredin arkadaşlar bi durun transferler için 3 hafta, oyun olarakta eleştirmek için milli takım arasından sonrasını bekleyelim pozitif enerjimiz dağılmasın

Fanatik Mariano ve Linnes'ten biri gidecek yazmış.

Ayrıca ön libero'da Fred'i kiralamak istediğimizi oyuncunun soğuk bakmadığı söyleniyor.

Fiorentina maçında sonra yangın tayfa alev almış :d sabredin arkadaşlar bi durun transferler için 3 hafta, oyun olarakta eleştirmek için milli takım arasından sonrasını bekleyelim pozitif sinerji dağılmasın
ironi mi degil mi karar veremedim hasan şaş da öyle diyordu daha 2 ayımız var diye ne oldu 19 gün kaldı falcao gelmiyor ortasaha yok hasan şaş da tutuşmaya başlamıştır şimdiden

Hazırlık maçlarında takımın ne oynadığı belli değildi. Onyekuru,fernando,ndiaye'nin yeri şu an için dolmamış gözüküyor. Adam akıllı bir santrafor zaten kaç senedir yok. Yanlıs anlaşılmasın gol atanı var ama içe sineni yok.

Sezon başladığı zaman lig maçlarında bunu telafı edeceğimizi umuyorum. Ama avrupada yine hayal kırıklığı olacağız. Şampiyonlar liginde bu oyunla ortada sıçan oynatırlar bize.

Beyler iyi misiniz 🤣

DistinctForthrightCaudata-small.gif

Fiorentina maçında sonra yangın tayfa alev almış :d sabredin arkadaşlar bi durun transferler için 3 hafta, oyun olarakta eleştirmek için milli takım arasından sonrasını bekleyelim pozitif enerjimiz dağılmasın
3 hafta sonra eleştirsen ne değişecek ki?Eleştiri yerinde doğrudur ve şu an geç kaldıkları için eleştiriyi hak ediyorlar.3 hafta sonra eleştiri yapsan da bir şey fark etmez

ironi mi degil mi karar veremedim hasan şaş da öyle diyordu daha 2 ayımız var diye ne oldu 19 gün kaldı falcao gelmiyor ortasaha yok hasan şaş da tutuşmaya başlamıştır şimdiden
Sizi bilmem ben 31 ağustosa kadar beklerim beklentim Diagne Kostas Ozornwafor OUT Falcao, 6 numara, scout forvet ve Mehmet Özcan İN. Bu hamlelerin gelmesi lazım gelmezse eleştiririm ortalığı şimdiden yangın yerine çevirmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt