- 3 Haziran 2015
- 56.940
- 66.067
- 4.143
falcao yatmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Setenin son tweetine bakın.L'equipe deki haber doğruysa Falcao işi cidden olmaz 1 aydır 2 güne geliyor 3 güne İstanbulda diyip kulübüyle anlaşamadan Monacoya gidip oyuncuyla fotoğraf çekip sosyal medyaya yaymak da tam amatörlük olur, umarım yanılırım olumlu haberleri alırız ama kaynak da L'equipe.
balon seten bile sallamış apoya.Demek apo başkan türkiyeye dönecek bakalım eli boş mu dolu mu
Aynen Badou müthiş bir herifti ortalığın anasını ağlatıyordu o yüzden maçların yüzde 70inde sıçıyordu, en son da Akhisar maçında önündeki topa vuramayıp yedirdiği gol çok iyidi.Seri hüsran çıktı açıkçası ndiaye'de olan dinamizm ve dikine oynama yok sadece pas atıyor. Acil Diagne satılıp 6 numara alınmalı.
ironi mi degil mi karar veremedim hasan şaş da öyle diyordu daha 2 ayımız var diye ne oldu 19 gün kaldı falcao gelmiyor ortasaha yok hasan şaş da tutuşmaya başlamıştır şimdidenFiorentina maçında sonra yangın tayfa alev almış :d sabredin arkadaşlar bi durun transferler için 3 hafta, oyun olarakta eleştirmek için milli takım arasından sonrasını bekleyelim pozitif sinerji dağılmasın
3 hafta sonra eleştirsen ne değişecek ki?Eleştiri yerinde doğrudur ve şu an geç kaldıkları için eleştiriyi hak ediyorlar.3 hafta sonra eleştiri yapsan da bir şey fark etmezFiorentina maçında sonra yangın tayfa alev almış :d sabredin arkadaşlar bi durun transferler için 3 hafta, oyun olarakta eleştirmek için milli takım arasından sonrasını bekleyelim pozitif enerjimiz dağılmasın
Sizi bilmem ben 31 ağustosa kadar beklerim beklentim Diagne Kostas Ozornwafor OUT Falcao, 6 numara, scout forvet ve Mehmet Özcan İN. Bu hamlelerin gelmesi lazım gelmezse eleştiririm ortalığı şimdiden yangın yerine çevirmeye gerek yokironi mi degil mi karar veremedim hasan şaş da öyle diyordu daha 2 ayımız var diye ne oldu 19 gün kaldı falcao gelmiyor ortasaha yok hasan şaş da tutuşmaya başlamıştır şimdiden