- 31 Aralık 2015
- 14.753
- 9.641
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bonservisi elinde diye biliyorum bayernden ayrıldı sanki ya da ben yanlış hatırlıyor olabilirimkimi satacağız acaba
Elinde ama kanat için çok adam birikti şu an öncelik değil biri satılırsa olabilirbonservisi elinde diye biliyorum bayernden ayrıldı sanki ya da ben yanlış hatırlıyor olabilirim
Yahu çok ilginç bir kitle var bugün maçı 3-0 kazansak heralde millet şl de liverpool city isteyecektim takımı göklere çıkarmak için. Ama yenilince takımın muslera dahil değişmesi gerektiği konuşuluyor. Babel geldiğinden beri iyi almışız ligin en iyisi diyenler niye aldık diyor. Seriye göbek atanlar çöp hatta Selçuğum yarısı etmez diyor. Kafanız mı güzel birader manyak mısınız. Tamam takımım eksiği var ve bu takıma forvet ve dos ta gelecek hatta belki onye de gelecek nedir yani bu yangın. Mesela neredeyse hiç feguliyi görmedik o da form tutacak dos gelecek defans rahatlayacak ileriye giden toplar daha fazla gol olacak çünkü orada kazma olamayacak. Bu kadar ağlamayın yahu