Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca 3 tane 8 numaralı göbekle orta saha düşünüyor gibi normalde creatif olmasını beklersin 3 göbekli sistemin ama bizimkiler kağnı gibi üstüne üstlük defansif anlamda da katkıları sıfır selçuk seri ve donkla olmaz bu sistem donk hiç yırtıcı değil dos da olmuyor ondan yani bir an önce bu sevdadan vazgeçip 2 8li 1 doslu sisteme topa basan bir dos alıp geçmesi lazım

Hoca'nın yüz ifadesi fena. Ya ben birşeyi anlamıyorum. Eğer yönetim,transfer komitesi vb. senin istediğin transferleri yapmıyorsa çık konuş arkadaş.
Kol kırılır yen içinde kalır muhabbeti yıllar öncesindeydi. Artık sosyal medya var. Sen istemesende duyulacak. Konuşmamasının tek mantıklı sebebi olabilir. O da Galatasaray taraftarı. Kendisi de biliyor ki birini hedefe aldığı anda taraftar yok edecek. Ancak bu şekilde olmaz,olmuyor.

Yahu çok ilginç bir kitle var bugün maçı 3-0 kazansak heralde millet şl de liverpool city isteyecektim takımı göklere çıkarmak için. Ama yenilince takımın muslera dahil değişmesi gerektiği konuşuluyor. Babel geldiğinden beri iyi almışız ligin en iyisi diyenler niye aldık diyor. Seriye göbek atanlar çöp hatta Selçuğum yarısı etmez diyor. Kafanız mı güzel birader manyak mısınız. Tamam takımım eksiği var ve bu takıma forvet ve dos ta gelecek hatta belki onye de gelecek nedir yani bu yangın. Mesela neredeyse hiç feguliyi görmedik o da form tutacak dos gelecek defans rahatlayacak ileriye giden toplar daha fazla gol olacak çünkü orada kazma olamayacak. Bu kadar ağlamayın yahu

Takımın şu genel durumuna bakıpda şu yorumu yapmak pes doğrusu.Bu kadarda beğeni alması bizim durumumuzu açıklıyor.

Yahu aklı başında gereçekleri gören taraftara laf sokacağına bırak polyana modunuda şu transferleri yapanlara laf soksana.

Senelerdir bıkmadınız.
Aynı olaylar tekrar tekrar yaşanıyor.Ama özellikle transfer dönemleri aynı şeyleri savunmak bıkmadınız.

Şu takım uçacak yahu.Transfer sezonu doğru yönetilse uçacak.Ama öyle beceriksizler varki başımızda bu fırsatları her sene tepiyorlar.Ondan sonra senin düşünenlerde hala gerçekleri görüp eleştiren adamlara aklınca laf sokmaya çalışıyor.

Arkadaş genelleme yapmayın.Varsa haklı olarak rahatsız olduğun eleştiri kim yaptıysa yap alıntıyı ver cevabını.

Falcao transferi olmamalı.
Bu beceriksizler transfer falan yapmamalıdır.

Yalnız varya dün akşamki maçtan sonra taraftarın keyfi benimde dahil fena halde kaçtı. Falcao falanda kurtaramaz bizi. Çok kötü bir haldeyiz çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt