Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Adamın işlemleri devam ediyor iyi misiniz en geç perşembe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizi bilmem ben 31 ağustosa kadar beklerim beklentim Diagne Kostas Ozornwafor OUT Falcao, 6 numara, scout forvet ve Mehmet Özcan İN. Bu hamlelerin gelmesi lazım gelmezse eleştiririm ortalığı şimdiden yangın yerine çevirmeye gerek yok
31 agustosdan sonra tepki koysan ne koymasan ne iş işten geçmiş olucakSizi bilmem ben 31 ağustosa kadar beklerim beklentim Diagne Kostas Ozornwafor OUT Falcao, 6 numara, scout forvet ve Mehmet Özcan İN. Bu hamlelerin gelmesi lazım gelmezse eleştiririm ortalığı şimdiden yangın yerine çevirmeye gerek yok
Bilmiyorum ortalığı ayağa kaldırınca Diagne satılabiliyor mu mesela? Lig biter bitmez ergenler Diagne'ye mobbing uygulamaya kalktı hani adam gitti mi? En az 2 orta saha ve en az 2 forvet lazımO saatten sonra kulübü yaksan ne fayda. Bu takımın 2 orta sahaya ihtiyacı var. Ayrıca taktiği ve formasyonu da değişmeli
Dün maçta idi.Asil soru su: Apo nerde?
işte dün italyadaydı kameralara sırıtyordu ayrıyetten senin ne işin var italya da git bir an önce şu işi hallet haledecigini zannetmiyorum zaten şükrü de gelmiş italyaya senin ne işin var italya da sözde sporif direktör ama daha bir numarasını göremedik ingiltreye gitti 1 hafta kaldı eli boş döndüAsil soru su: Apo nerde?