Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maçta özellikle defansın arkasına atılan toplar çok sıkıntı yarattı. Burada Dink stoperlere biraz daha yakın oynasaydı pozisyon anlamında daha az sıkıntı yaşanırdı sanki. Dink çok savruk ve gamsız oynuyor. DOS geldiğinde takım savunması normale dönecektir. Ha bir de Marcao nun kulağı çekilmeli. Ücreti düşük diye mi böyle yapıyor diye düşünmeden edemiyor insan.

Hoca'nin ameliyat oldugunu bilmiyordum. Instagramdan "Danilo Barbosa" mesaji attim. Simdi bana ne sövüyordur, koyun can derdinde kasap et derdinde. Bir de gecmis olsun mesaji atayim bari.

Arkadaşlar haciz haberi bana inandırıcı gelmedi.Bankalar birliği ile yaptığımız anlaşma da bütün borçları yapılandırdık.Yani özbek parayı bizden değil bankalar birliğinden alır.
onun yapacağı hacizden ne olacak çok şükür ekonomik olarak iyi durumdayız. bizimkisi o haini parasını vermeyerek süründürmek sadece

giphy.gif
Mariano evvelki maçlarda iyidi

Dünkü maç 6 numara için iyi oldu.Belki de almayacaklardı ama şimdi kesin alınır

Falcao inter miamiyi takibe almis instagramda.
Gecmis olsun
Ortalığı karistirma dostum, adam instadan cimbombom yazıp muslerayı takip ettiğinde ya da come to Galatasaray yorumlarını beğendiğnmde geldiğine inanmıyorsun, intermiamiyi takip etti diye gittiğine inanıyorsun?

Bir seyin altini cizmek lazim -> Yonetim transferde beceriksiz.

Evet beyler hazır olun bariyer çok iyi ağırladık çay içtik transfer bitmez v.s gibi cümlelerle dolu bir açıklamaya..

Bulacaklar, özellikle scout ekibi bunun için var. ''Bulunanın iyisi'' kabilinden de olsa birilerini bulacaklar. Ahmet bu takımda tutunamayacağını daha ne kadar ispat etsin?!..
türkiye bence stoper konusunda dünyanın en kıt ülkelerinden biri. şikecilerin övündükleri sadık,serdarı falan çöpe atsan çöp kabul etmez. aslında altyapıdan bi stoper çıkarabilsek daha iyi olacak gibi.

Dunki mac cok.moralleri bozmus kimse falcaoyu takmiyor artik. 6 numara ve Falcaoya Fittik .Ama 4 yeyince yangin tayfaya gore takimi degistirmemiz lazim komple kamp boyunca begenilen Babel ve Jimmy yerden yere vurulmaya baslamis.Bazi arkadaslar biraz tutarli olsun Bi macla iyi takim veya kotu takim olunmuyor. As kadro dogru durus hazir degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt