Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben yıllardır takip ederim hazırlık maçları iyi geçen şampiyon olamıyor bizim ligde tam tersi hazırlık maçlarında dökülenler doğru yükleme yapıldığına işaret oluyor sezon içinde uzun maratonda ipi göğüslüyor ( eğer ki kadro kalitesi yeterliyse) o yüzden benim açımdan karamsar bir tablo yok 6 numara ve falcao ile cinsellik kopacaktır sezon içinde ha CL derseniz yeterli mi takım iyi o konuda pek emin değilim ama kalite varsa taraftar gücüyle iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum)

Falcao inter miamiyi takibe almis instagramda.
Gecmis olsun
Bir ay önce oldu bu olay ve bir gece herkes yas ilan etti. Ama anlamaya direndikleri şey falcao ve AA birlikte foto çektirdi ve adam cimbombom yazıp muhabiri umarım kısa sürede olay tamamlanır dedi. Daha ne olsun bekliyorlar bilmiyorum bugün olmazsa yarın o da olmazsa öbürgün bu adam gelecek belli.

20BDC79C-D451-4C2B-83C5-CA047AD5D256.webp

Ínter Miamiyi 21 dk önce tekrardan takip etti

Acaba kafile dün mactan sonra direk Istanbul'a mi uctu? Hemen nasil herkes ameliyata girmis ilginc.

Aynen oyle olmus rengim. Forumda son dakika diye gecen konuda Istanbul dönüşünden sonra deniliyor. Bencede cok enteresan bir durum. Feghoulinin durumunu anlarim, lakin hocamizin ameliyati belki oldu bittiye getirilmis olabilirim. Spinal kanal ameliyati oyle aniden karar verilip yapilacak bir ameliyat degil. Buralarda bu rahatsizlikla dolasip yıllardır fisyoterapi gorenler var ameliyatin riski sebebiyle. Belliki mac sonrasina anlasilmis veya tesadufen bu gune denk gelmis

Mustafa başkandan Falcao transferinden sonra bir habel kanalinda: 15 dakikada aldık demesini ve boyle efso olmasini bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt