Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su nobeti vasfiden haric kimse acmasin arkadas

Bu ne ya

Dagulmisiz resmen

Hayatında hiçbir şey için beklemeyi, sabretmeyi bilmeyenlerin şımarıklığı mı dersin... Aynı şeyi günde 50 kere yazmadan kendini anlatamadığını zannedenler mi dersin ("Falcao olmuyor, gelmiyor, gelmeyecek..." Anladık a.q. tamam bekleme yapmayın o zaman?)... Ömründe doğru düzgün bir tane işte çalışmadan transfer yapmayı çocuk oyuncağı zannedenler mi dersin...

Neler okuyoruz biz ben utanıyorum artık bazılarından.
Dediğinize katılıyorum ama o renktaşlarımıza da kızmamak lazım sizde çok iyi biliyorsunuz ki bir alan ve pato skandalı yaşadık sanırım bu renktaşlarımız henuz bu transferlerin hayal kırıklığını yaşıyor anlayışlı olmak lazım..

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mehmet Özcan Cimbom'a çok yakın! Galatasaray Eskişehirspor’un genç ön liberosu Mehmet Özcan ile anlaşmaya artık çok yakın olduğu iddia edildi. Galatasaray'lı yöneticilerin bayramdan sonra Eskişehir'e gidip transferi bitirmesi bekleniyor. (Skorer)

Yerli Petittttt

Falcao inter miamiye gitmeyi tercih edecekse bizim yerimize zaten kafasında futbol oynamak gibi bir düşünce yoktur, bize de hayır gelmez ordan... Yolu açık olsun demek düşer. O yüzden miydi yani bu kadar yangın? Eğer gs markası yanında bir köy takımına gidecekse bir zerre üzülürsem fenerli olayım... Bize gelecek adam başarıya hala aç olacak, Drogba gibi sneijder gibi yenilince morali bozulacak, başarıdan başka şey düşünmeyecek... Bilmem anlatabildim mi?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 sene FFP anlasmasi yaptik, ikisinde sampiyon olduk.

Bu 4 sene icinde 3-4 kere sampiyon olursak cok rahatlariz.

Sampiyonlar ligine FFP bitince anca istedimiz hameleri yapabiliriz bence.

Dediğinize katılıyorum ama o renktaşlarımıza da kızmamak lazım sizde çok iyi biliyorsunuz ki bir alan ve pato skandalı yaşadık sanırım bu renktaşlarımız henuz bu transferlerin hayal kırıklığını yaşıyor anlayışlı olmak lazım..

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş anlıyorum hissiyatınızı. Böyle bir çekincenin olması doğal. Bana da normal gelmiyor bu işlerin bu derece uzaması ama öyle bir kısırdöngüye saplandık ki bütün bu hengame, sürünme tamamen 1-2 milyon eksik bonservis verme kaygısından. Adamların beceriksizliklerinin üstünü örtmek de doğru değil, eleştiri olmalı. Ama böyle çocukça 50 kere yazarak olmamalı, bunun kimseye bir faydası yok. 50 kere derken abartıyorum gibi gelmesin gerçekten bu kadar çok zorlayan arkadaşlar var. Her sayfa "gelmiyor, olmuyor, gelmeyecek..." kendileri daralmış, herkes daralsın diye uğraşıyorlar.

Bazı arkadaşlar öyle bir yazıyor ki, gören de basımızda transfer sihirbazı şapkadan tavşan çıkaran yöneticiler var. Alan,Patoyu almak icin çin'e gidip de dönüşte limon gibi suratla teşekkür eden Abdurrahim Albayrak'ı çabuk unutmuşsunuz, burada da mantıklı olarak transferi son güne bırakmamak düşüncesiyle -ki böyle devam ederse olacağı bu- 1 hafta daha forvet ya da 6 numara alamazsak Diagne gibi panik transferi yapmamızdan korkan insanlar var. Kendiniz gibi düşünmeyenleri de çocuk diye nitelendirmeyin bir zahmet.

L'Equipe

Monaco, Ben Yedder'i aldı ama Falcao'yu da takımda tutmak istiyor. Falcao, Monaco'dan tıpkı G.Saray aldığı gibi 2022'ye kadar sözleşme istiyor. Türkiye'ya henüz gitmeyişinin nedeni bu.

Eğer Falcao, karısı ve üç çocuğu ile İstanbul'u görmezden gelirse o sözleşmeti alamaz ve mutsuz olacak, bunu biliyor. Rybolovlev, onu daha az bir maaş ve 1 yıllık sözleşmeyle kalmaya ikna etmek için uğraşıyor. Herşey önümüzdeki günlerde belli olacak.

1565605272497.webp

Yine başlamışlar" Falcao neden açıklanmıyor bu işte bir şey mi var acaba"diyenlere saldirmaya.

Bu güvensizlik taraftarda durduk yere oluşmadı isterseniz hafizanizi tazelemek için ben son 1 senede yaşadıklarımızı atayım buraya sizin hafizaniz tazelensin.

Ha ben işime geleni hatırlarım işime geleni unuturum yönetime laf soyletmem onlar harika derseniz bu insanlarda içindekilerin döker.

Tedirgin olmak ve bunu dile getirmek yanginsa Fatih hoca geçen transfer dönemlerinde en büyük yanginciymis bizim haberimiz yokmus.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt