Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğinize katılıyorum ama o renktaşlarımıza da kızmamak lazım sizde çok iyi biliyorsunuz ki bir alan ve pato skandalı yaşadık sanırım bu renktaşlarımız henuz bu transferlerin hayal kırıklığını yaşıyor anlayışlı olmak lazım..Hayatında hiçbir şey için beklemeyi, sabretmeyi bilmeyenlerin şımarıklığı mı dersin... Aynı şeyi günde 50 kere yazmadan kendini anlatamadığını zannedenler mi dersin ("Falcao olmuyor, gelmiyor, gelmeyecek..." Anladık a.q. tamam bekleme yapmayın o zaman?)... Ömründe doğru düzgün bir tane işte çalışmadan transfer yapmayı çocuk oyuncağı zannedenler mi dersin...
Neler okuyoruz biz ben utanıyorum artık bazılarından.

Okullar degil de 2 eylülde transfer kapaninca forumdakilerin yarisi bir daha ugramaz zaten.Okullar ne zaman açılıyor forumun buna ihtiyacı var.
Zincire vursaydınız 9 yıl ne ulan.
Dediğinize katılıyorum ama o renktaşlarımıza da kızmamak lazım sizde çok iyi biliyorsunuz ki bir alan ve pato skandalı yaşadık sanırım bu renktaşlarımız henuz bu transferlerin hayal kırıklığını yaşıyor anlayışlı olmak lazım..
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herif sakatlanıp furbol hayatı bitse 9 sene ödeyecekler mi yani?
Karamsarlik değil cogu troll digerleride totemci tayfa bide kus tayfasi var tabiFalcao Maimiyi takip etti diye mi bu karamsarlik?