Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coluk cocuk agliyor ya biraz sakin olun

Insanlarin moralini bozmaya calismayin sacma sapan seylerle,biraz insan olun

Anladik kullanamiyorsunuz sosyal medya’yi bari baskalarini rahat birakin etki altina almayin

1565605456348.webp

Monaco, Ben Yedderle 5 yillik sozlesme imzaladi

- ligue 1 turkce

Olumsuz dusunmuyorum ama bu kadar sure ne bir aciklama var nede bir resmiyete donusmus bir hareket var.
Cok acemice yonetildi Falcao sureci.
Yok ic mimari yok berberi bile isin icine girdi.
Gelmez ise dunyanin sonu degil ama boyle bir durumu yonetim nasil taraftara hazmettirir orasini cok merak ediyorum.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Yedder Monaco'da. Hadi bakalım artık Falcao için Monaco'nun forvet alması bekleniyor denmişti. Sıra bizde

Apo ile Falcao nun fotosu sızdığında herkes bu iş bitti dedi. Aksilik olursa Abdürrahim stadın yanından geçemeyecek hale gelir. Umarım farkındadır.

L'Equipe

Monaco, Ben Yedder'i aldı ama Falcao'yu da takımda tutmak istiyor. Falcao, Monaco'dan tıpkı G.Saray aldığı gibi 2022'ye kadar sözleşme istiyor. Türkiye'ya henüz gitmeyişinin nedeni bu.

Eğer Falcao, karısı ve üç çocuğu ile İstanbul'u görmezden gelirse o sözleşmeti alamaz ve mutsuz olacak, bunu biliyor. Rybolovlev, onu daha az bir maaş ve 1 yıllık sözleşmeyle kalmaya ikna etmek için uğraşıyor. Herşey önümüzdeki günlerde belli olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 55524
büyük rezalet olur valla ama sanmıyom bence bizde. Yoksa bu karizma kaybı tamir edilemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt