Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azıcık mantıklı düşünelim hadi birlikte;

Falcao neden ailesini gönderdi çünkü ev toplanıyor
Neden ailesi geri geliyor çünkü buraya gelecekler
Neden mimar boğaza karşı evde foto attı tasarım için çünkü oraya taşınacaklar
Neden falcao otel de kalıyor hiç evde değil çünkü ev boşalıyor
Neden falcaonun üstü hep kırışık çünkü hizmetçileri ev topluyor

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renkdas karısı şarkıcı konserlere falan gitmiş diyenler vardı ama bilmiyorum ne kadar doğru.Su an zaten muhtemelen monacodadirlar ailecek.Yarin akşam kap gelirse çarşamba gelirler gelmezse bekleriz daha

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Azıcık mantıklı düşünelim hadi birlikte;

Falcao neden ailesini gönderdi çünkü ev toplanıyor
Neden ailesi geri geliyor çünkü buraya gelecekler
Neden mimar boğaza karşı evde foto attı tasarım için çünkü oraya taşınacaklar
Neden falcao otel de kalıyor hiç evde değil çünkü ev boşalıyor
Neden falcaonun üstü hep kırışık çünkü hizmetçileri ev topluyor

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bahçıvanla şoför nerde. asıl kritik nokta bu bence

Falcao falcao derken 6 numara alınmadan transfer dönemi bitecek çünkü bizde hiçbir zaman eksiksiz kadro olmaz

Haldun Üstünel'in transferlerini beğenin/beğenmeyin iş bitiriciliği konusunda çok etkili bir yöneticiydi. Yabancı sınırı olmasa eminim o kadronun eksik parçalarını da tamamlayacaktı.
Vallah ben bu tip Adamlarin ovulmesine karsiyim Ali dusurst 1 Haldun Ustunel 2 ikiside gercekten cok iyi profesyenel belki ama ne zaman tasin altina elini sokmalari gerekse kaciyorlar boyle Galatasaraylilik olmaz.

geride bırakılan sezonun ilk haftası. bursa’da oluşturduğumuz ekiple gidilecek maç programını yapıyoruz. önceliklerimiz arasında eskişehirspor var. neyse hafta sonu maçlar oynandı, salı günü ilk haftalık değerlendirme toplantısını yapıyoruz. turgay abi “mehmet özcan “ dedi. 4 oyuncu daha var ama mehmet diyerek ısrarcı oldu. bir sonraki maça ben gittim, naçizane futbol görgümle izledim ve hayran kaldım. teknik heyete ilettik, ki mehmet o hoca zamanında alt yapıya transfer edilmiş. transfer sezonu bitmek üzereyken takımdaki belirli eksikliklerden sebep ısrarcı olunamadı. bize kalsa santiago ve veya saivet’ye ödenen yıllık ücret yerine mehmet için ödenecek bonservis daha mantıklıydı. devre arası tahta açılmadı ve hayalimizde yaşamaya devam etti. takibi bırakmadık tabi zira eskilehir tahtayı açmıştı ve oynayan gençler arasından sadece mehmet forma şansı buluyordu.
sezgileri inanılmaz kuvveti, pozisyon bilgisi iyi, gösterişsiz ama takımı adına üst düzey gösterişli oynayan modern bir defansif orta sahadır mehmet. gelir ise, oyuncuyu iyice tanıdıktan sonra fatih terim mehmet’e yavaş yavaş formayı teslim eder.

ılgaz çınar mehmet özcanı yorumlamış

Vallah ben bu tip Adamlarin ovulmesine karsiyim Ali dusurst 1 Haldun Ustunel 2 ikiside gercekten cok iyi profesyenel belki ama ne zaman tasin altina elini sokmalari gerekse kaciyorlar boyle Galatasaraylilik olmaz.
Haldun’u soğuttular. O dönem çok üzerine gittiler hatta üyelikten de istifa ettiğini duymuştum. Sade bir taraftar olarak devam ediyor sanırım.

Ribery’i şu açıdan isterim. Kanatlarda adam geçecek bir tane topçumuz var o da Emre Mor. 2. bir kişi şu an yok. Şart

fener neden sulanmıyor riberye falan yav. eski gsli fenere gol atmıslığı ve bize kazık atmıslığı var
bi fenerli daha ne isterki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt