Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok değil gittiği gün yazmıştım.
allah'a dua etsin de falcao işi olsun, yoksa medya ve rakip takım taraftarları tarafından "falcao'yu almaya gitti ama ancak fotoğraf çekilebildi" diye dalga konusu olur.

(bkz: #2726941)

12 Ağustos 2019 15:58 · gurrpegi

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

falcao ile uğraşmadan takımın diğer bölgeleri doldurulamıyor Onyekuru ne oldu hiç haber yok ortasaha belli değil Diagne Mitro ne olacak belli değil bunlarda çözülmezse zaten zaman dar şampiyonlar ligi yine hüsran olacak .

Seri-Belhanda-Donk-Mehmet Özcan-Atalay Babacan-Selçuk İnan-Mustafa Kapı
Orta saha rotasyonumuz
Jimmy gerektiği zaman Belhanda'nın yerinde oynayabilir bu yüzden onu da kattım
İyi bir Dos transferiyle daha da iyi bir konuma geliriz

Nöbete giriş yapıp gelişmeleri takip etmişimdir...

TeemingSelfreliantBarasinga-size_restricted.gif

Falcao 2 gündür instagrama girmiyor mu

işte bizim taraftarla onlar arasındaki fark biz en ufak olumsuzluğa bile tahamül edemiyoruz onlarsa ölmüşler ağlayanları bile yok yine asacaz kesecez

Yahu çapsız bir tane adamın lafıyla Genelleme yaparak hala taraftara laf söylüyorsunuz yahu..

Bunları konuşturan , bu çapsızlara o umudu verenler bizim başıkızdaki çapsızlardır.

Selam arkadaşlara iyi nöbetler. Bir süredir giremiyordum işler yoğun. Bu olumsuz hava nedir anlamadım.

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve menajer Ahmet Bulut bugün Monaco'ya gidiyor..

Falcao hafta içi İstanbul'a Galatasaray heyeti ile birlikte özel uçakla gelecek

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Konyaspor maçında sahada olacak

Ali naci bu cümlede kaybediyor zaten

Teknik heyetten kimse kalmadi Monaco da. Kiminle dönecek

Bulut oradadır hala. Albayrak da bayramlaşıp döner Monaco’ya herhalde.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bizim taraftarlar sabırsız değil şımarık. Özellikle bu ergen taraftarlarda. Gazla çalışıyorlar.

Bu klübü batırsalar,kime düşürseler sizin gibi adamlar türlü türlü mazeretlerle gene taraftara laf sokardı.
Gerçekten inanılır gibi değil.

Evet burada taraftarda ciddi suç var.Ama sizin gibi taraftarlarda.Körü körüne başımızdakikeri savunup isim hayranlığı yapıyırsunuz.

holding midfileder : takım savunmasına katkıda bulunurken bir çapa gibi görev yapan, topun kontrolü kendi takımlarına geçtiğinde derinden oyun kuran sahte oyun kurucu (deep-lying playmaker) gibi davranan iki yönlü özel orta saha..

pep bu oyuncular ile kendi zone 14’ünü savunurken bir çapa ile oynayıp orada iki sekiz numarasından uzak kalmıyordu. böylece kompakt yapı devam edebiliyor savunma zaafları en aza iniyordu.

bu tanımı yaptıktan sonra geleyim mehmet’e.
mehmet bugün rodri’nin 70 milyon euro ödenerek transfer edildiği bir dünyada gerçek bir holding midfileder olarak ışıl ışıl parlıyor. galatasaray’ın derinden oyun kurmaya çalıştığı bu yeni düzende fatih terim’in aradığı orta saha oyuncusu mehmet’tir.

on’a yakın eskişehir maçı izledikten sonra her seferinde gelip başlığına uzun uzun yazmak istedim ama dediğim gibi önce oyuncu rollerini anlatmak gerekiyordu mehmet’in ne kadar özel bir oyuncu olduğunu ifade edebilmek için.

eskişehir’in isteyerek veya istemeyerek iki tane çok yönlü orta saha oyuncusunu arka arakaya çıkarması tesadüf değil gibi. bu noktada dünya futbolunda değişen roller, yeni rollerin doğuşu dikkatli takip edilirse inside forvetler gibi holding midfielder’ler de para basılabilecek roller olarak karşımıza çıkıyor ki mehmet bugün ispanyol veya fransız pasaportuna sahip olsa 50 milyon euro’dan aşağı bir yere gitmezdi..

yine sözlükten bir yorum mehmet özcan ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt