Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
19.05 de Zurcao açıklanır Falcao bekleyenler daha bekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Nuno Tavares - Spielerprofil 25/26
Nuno Tavares, 26, aus Portugal ➤ Lazio Rom, seit 2025 ➤ Linker Verteidiger ➤ Marktwert: 13,00 Mio. € ➤ * 26.01.2000 in Lisboa, Portugalwww.transfermarkt.de
Benficada her sene adam cikartiyorlar. Nasil yapiyorlar bunu yav.
Belki KAP çökmesin diye sinyal vermiyoruzdurhayal kuralim biraz
Transfer işi resmen bittiği zaman Yönetim sosyal medya da bu işi çok iyi pr çalışması yaparak duyurur.Ben etkileşim rekorunun kırılmasını bekliyorum. Misal önceden haber mihvalinde bir emoji paylaşımı yapılır,19:05'de ise asıl açıklama yapılır.
Son seferinde KAP cökmüstüTransfer işi resmen bittiği zaman Yönetim sosyal medya da bu işi çok iyi pr çalışması yaparak duyurur.Ben etkileşim rekorunun kırılmasını bekliyorum. Misal önceden haber mihvalinde bir emoji paylaşımı yapılır,19:05'de ise asıl açıklama yapılır.
bence bu sefer önceden aciklamadan direk KAP gelir, ben bugünden cok umutluyumSon seferinde KAP cökmüstübence bu sefer önceden aciklamadan direk KAP gelir, ben bugünden cok umutluyum
Bugün olur olmaz diye birşey demiyorum ama olmasaydı apo kesin açıklardi olmadığını
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
??Foto atmış o foto bu nöbette paylaşıldı
incelesinlet birader bende yeri geldiğinde elestiririm ama bir çoğunuzun amacı provokatörluk.Ikisi cok farklı şey ve hala 7 sampiyonluk kazanan hocaya sadece gazla yaptı bunu taktik bilgisi yok yea diyenler varya onlara en ağır küfürleri ediyorum bunu belirtmeden gecemiycem