Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolpacılar bugün resmi açıklama çarşamba geliyor diyorlar şimdi yeni kolpaları nedir ?

Killy gonzalez ve robert pires gibi uçağı kalmadi bir türlü falcaonun

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki KAP çökmesin diye sinyal vermiyoruzdur :asd: hayal kuralim biraz

Transfer işi resmen bittiği zaman Yönetim sosyal medya da bu işi çok iyi pr çalışması yaparak duyurur.Ben etkileşim rekorunun kırılmasını bekliyorum. Misal önceden haber mihvalinde bir emoji paylaşımı yapılır,19:05'de ise asıl açıklama yapılır.

Transfer işi resmen bittiği zaman Yönetim sosyal medya da bu işi çok iyi pr çalışması yaparak duyurur.Ben etkileşim rekorunun kırılmasını bekliyorum. Misal önceden haber mihvalinde bir emoji paylaşımı yapılır,19:05'de ise asıl açıklama yapılır.

Bende öyle düsünüyorum. Bugün birsey olmaz

Son seferinde KAP cökmüstü ;D bence bu sefer önceden aciklamadan direk KAP gelir, ben bugünden cok umutluyum

incelesinlet birader bende yeri geldiğinde elestiririm ama bir çoğunuzun amacı provokatörluk.Ikisi cok farklı şey ve hala 7 sampiyonluk kazanan hocaya sadece gazla yaptı bunu taktik bilgisi yok yea diyenler varya onlara en ağır küfürleri ediyorum bunu belirtmeden gecemiycem

8 sampiyonluk, artik sayamaz hala geldik.

Ömer, naga vs varken Süleyman Luş'a bi sans verilmeyecekse bıraksınlar bu isi. Yeni transfer gibi gelir ilaç olur

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt