Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Egerki gelmezse kulüp olarak itibarimiz kötü etkilenir bundan bu sorumluluğu almışlardır umarım

Şeref Aydın'ın duyumu verdiği gece yönetime güvenmediğim için bu mesajı yazmıştım.

"2-3 gün dediğine göre iş tam olarak bitmemiş. Hemen gaza gelmeyin sonra hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Malum Apo'nun Alan seyahatini de biliyoruz. "

Bana tepki gösteren bir arkadaş olmuştu, keşke ben haksız çıksaydım.

Amet bulut kardesime sonsuz teşekkür ederum.Bizi Monte Çarlide cok guzel ağırladı.Falzao gibi pirlanta gibi bi kardesimle bizi tanıştırdı.Amet kardesimin evinde mendez falçaoyla okey oynarken pirofosyonel bariyerlere carpildim falzaonun teminati kaybettum.Ama olsun daha 1 ayimiz var çiner baskanimla cöruşmelere surduroruz. Aylavyu hozama hayırli haberi vericez.

Falcao: kaldığım otelde yaşlı, bilmediğim bir dilde konuşan bir amca ile fotoğraf çektirdim ancak bu durumun transferimle bir alakası yok. Kulüp yöneticisi olduğunu sonradan öğrendim, şaşırdım.

diye bir açıklama gelebilir her an.

Falcao: kaldığım otelde yaşlı, bilmediğim bir dilde konuşan bir amca ile fotoğraf çektirdim ancak bu durumun transferimle bir alakası yok. Kulüp yöneticisi olduğunu sonradan öğrendim, şaşırdım.

diye bir açıklama gelebilir her an.
:d

Buralar karışır en iyisi 1-2 gün uzak kalmak lazım.

Bu arada Onyekuru gitti diye neredeyse hepimiz üzüldük. Fakat bir kaç kişi var ki yalandan bir şeyler karalamış....

Bunlar Onyekuru başlığına çöp bu çocuk vs yazan adamlar :asd:

Az biraz omurganız olsun be kardeşim...

https://www.gscimbom.com/threads/21-henry-onyekuru.177141/page-70

Yukarıdaki linkte verdiğim sayfadan itibaren okuyun kimler olduğunu anlayacaksınız...

Bahsettiğin sayfalarda yorumum yok baştan söyleyeyim.. 2 Sene içinde geri kiralayacağımızı düşünüyorum bence o eşiği atlayamayacak.. Gönül ister çok iyi yerlere gelsin cidden karakterli bir oyuncu burayı evi gibi sahiplendi..

En buyuk suc fatih hocamda o kadar ifsa etmeyi biliyor bir aciklama yapmiyor ayiptir.

Real madrid kadar kotu yonetiliyoruz,bakin real madrid dedim hani kurulu duzeni once ronaldoyu sonra zidena gondererek sekip atan andavallardan

Can Canbay'ın kesin kuş olduğuna eminsek içinizdeki küfürleri özelden bana yazabilirsiniz, kendimi feda ederek ceza almaya razıyım.

Bazen diyorumki nefret ediyorum su transfer donemlerinden, keske hickimseye alip satmasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt