Tuğrul Karakum
Sarı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 435
- 512
- 588
Acayip derecede olumsuzluk, karamsarlık ve yangın havası var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne boş yapıyorsun sen ya hayırdır sıkıntın ne senin?Senin kadar bos bir üye gelmedi buraya
Haberim yoktu yanlış bir karar olmuş. Bizde oynayacağı 10-15 maç kendisinin gelişimine çok daha büyük katkı sağlardı. Mitroglou ve hatta cagnenin de önündeydi bence.Ben de olurum ama Ali Yavuz'u TARSUS IDMANYURDU'na kiraladilar
BENCE DE!Haberim yoktu yanlış bir karar olmuş. Bizde oynayacağı 10-15 maç kendisinin gelişimine çok daha büyük katkı sağlardı. Mitroglou ve hatta cagnenin de önündeydi bence.
:dFalcao: kaldığım otelde yaşlı, bilmediğim bir dilde konuşan bir amca ile fotoğraf çektirdim ancak bu durumun transferimle bir alakası yok. Kulüp yöneticisi olduğunu sonradan öğrendim, şaşırdım.
diye bir açıklama gelebilir her an.
Buralar karışır en iyisi 1-2 gün uzak kalmak lazım.
Bu arada Onyekuru gitti diye neredeyse hepimiz üzüldük. Fakat bir kaç kişi var ki yalandan bir şeyler karalamış....
Bunlar Onyekuru başlığına çöp bu çocuk vs yazan adamlar
Az biraz omurganız olsun be kardeşim...
https://www.gscimbom.com/threads/21-henry-onyekuru.177141/page-70
Yukarıdaki linkte verdiğim sayfadan itibaren okuyun kimler olduğunu anlayacaksınız...
Egerki gelmezse kulüp olarak itibarimiz kötü etkilenir bundan bu sorumluluğu almışlardır umarım
Yatar bu