Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Objektif olarak olaylara bakalım

-Galatasaray lige başlayacak forma sponsoru yok

-Galatasaray lige başlayacak yine en az 2 bölgesinde eksik var

-Galatasaray 2.başkanı dünya yıldızı falcao ile Fransa da fotoğraf çekiliyor ve o işi orda bitirmeden ülkeye dönüyor

-Türk telekom arena'nın artık rengi solma noktasına gelmiş koltuklarının boyanması yine yapılmadı. Ancak taraftar şu soruyu soruyor bizden o kadar para istiyorsunuz kombine için bu leş koltuklara layık görüyorsunuz.

-Galatasaray stadının yanına yapılması planlanan basketbol salonu için hala adım atılmadı.

Yönetimin yaptığı iyi işe gelirsek

Mali konuları dengede tutmak ve uefa ile anlaşma yapmak

sorumluluğu almışlarsa en azından aponun istifa etmesi gerekir..
Aynen mevzu zaten yangın yapmak değil oyuncu alamamak değil sen bir dağı almaya calisiyorsun acikcada ifşa ediyorsun eğer alamazsan dağ gibi sorumlulukları olacağını düşünüp gereğini yapman gerekir
İstifa olsa bile rezil oldgumuzla kalacaz

Falcao transferinde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bu ttransferin olumsuz bir yola girdiğini ya da yattığını gösteren en küçük bir emare yok.

Falcao Ben Yedderin transferinin resmiyet kazanmasıyla birlikte açıklanır diye düşünüyorum. Ama burada problemli olan konu bence bu yönetimin transfer sürecini yönetecek ağırlıkta olmadığı ve bu konuda son derece yetersiz olduğudur.Geçen yaz ve ocak transferinde zaten son derece başarısızdılar bunun sonucu yarım sezonu santraforsuz yarım sezonuda eşşek yükü ile para dökülmüş 2 mandanın transferi ile geçirdik. Bu yaz baktılarki bu işi kendileri beceremiyor profesyonel menejerlere işi bıraktılar ve tabiri caizse onların miklerinin keyfini bekliyorlar. Seri transferide öyle oldu. Bu transferin uzamasının sebebi de tüm işin 2 menejerin elinde olması onlarında bizimkileri becermek için en uygun pozisyonu aramaları ve bir türlü karar verememeleridir.

Dolayısıyla bu yönetimin acilen uluslarası network ağı olan profesyonel yöneticileri sportif AŞ nin başına getirmesi ve tüm bu işleri onlara bırakması gerekir. Yoksa Apo başkan gibi amatörlerle, Şükrü gibi çömezlerle bu iş olmaz olmadı olmuyor. Falcao ile foto çektirip yayınlamak nedir yaa.. Süperstarla bir hayranın resim çektirip instaya yğklemesi gibi. Sen kulübün 2. başkanısın bir ağırlığın olmalı. Ya da o resmi paylaşıyorsan hemen arkasından KAP gelmeli. Ama bu şekilde olmamalı.

Bahsettiğin sayfalarda yorumum yok baştan söyleyeyim.. 2 Sene içinde geri kiralayacağımızı düşünüyorum bence o eşiği atlayamayacak.. Gönül ister çok iyi yerlere gelsin cidden karakterli bir oyuncu burayı evi gibi sahiplendi..

Ben atlayacağını düşünüyorum. O yorumları gündeme getirmemin sebebi de farklı yani millete laf atmak için değil.

Şimdi bir kaç kişi gördüm yangın yapmaya çalışıyorlar Onyekuru üstünden o yüzden yazdım bunları.

Bir kaç futbol ulemasıyım diye takılan birileri var bu forumda tabi onların yorumlarını falan okuyunca keyiflendim baya.

Oyuncu almak icin paran olacak. Biz halen eksideyiz. Once oyuncu pazarlamayi ve satmayi ogrenmeliyiz. Son iki senenin sampiyonu olarak futbolcularimizi satamiyoruz. Tabi bunda bizim bu isleri yuruten yoneticilerimizin beceriksizligi kadar satmayi dusundugumuz futbolcularin gitmek istememesi ve talep gormeyen veya yasi ileri futbolcular olmasi da buyuk etken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt