Falcao transferinde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bu ttransferin olumsuz bir yola girdiğini ya da yattığını gösteren en küçük bir emare yok.
Falcao Ben Yedderin transferinin resmiyet kazanmasıyla birlikte açıklanır diye düşünüyorum. Ama burada problemli olan konu bence bu yönetimin transfer sürecini yönetecek ağırlıkta olmadığı ve bu konuda son derece yetersiz olduğudur.Geçen yaz ve ocak transferinde zaten son derece başarısızdılar bunun sonucu yarım sezonu santraforsuz yarım sezonuda eşşek yükü ile para dökülmüş 2 mandanın transferi ile geçirdik. Bu yaz baktılarki bu işi kendileri beceremiyor profesyonel menejerlere işi bıraktılar ve tabiri caizse onların miklerinin keyfini bekliyorlar. Seri transferide öyle oldu. Bu transferin uzamasının sebebi de tüm işin 2 menejerin elinde olması onlarında bizimkileri becermek için en uygun pozisyonu aramaları ve bir türlü karar verememeleridir.
Dolayısıyla bu yönetimin acilen uluslarası network ağı olan profesyonel yöneticileri sportif AŞ nin başına getirmesi ve tüm bu işleri onlara bırakması gerekir. Yoksa Apo başkan gibi amatörlerle, Şükrü gibi çömezlerle bu iş olmaz olmadı olmuyor. Falcao ile foto çektirip yayınlamak nedir yaa.. Süperstarla bir hayranın resim çektirip instaya yğklemesi gibi. Sen kulübün 2. başkanısın bir ağırlığın olmalı. Ya da o resmi paylaşıyorsan hemen arkasından KAP gelmeli. Ama bu şekilde olmamalı.