Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Objektif olarak olaylara bakalım

-Galatasaray lige başlayacak forma sponsoru yok

-Galatasaray lige başlayacak yine en az 2 bölgesinde eksik var

-Galatasaray 2.başkanı dünya yıldızı falcao ile Fransa da fotoğraf çekiliyor ve o işi orda bitirmeden ülkeye dönüyor

-Türk telekom arena'nın artık rengi solma noktasına gelmiş koltuklarının boyanması yine yapılmadı. Ancak taraftar şu soruyu soruyor bizden o kadar para istiyorsunuz kombine için bu leş koltuklara layık görüyorsunuz.

-Galatasaray stadının yanına yapılması planlanan basketbol salonu için hala adım atılmadı.

Yönetimin yaptığı iyi işe gelirsek

Mali konuları dengede tutmak ve uefa ile anlaşma yapmak
En kotusu stattaki VIP koltuklarin hepsi yirtik, amblemleri sokulmus, koltuk numaralari okunamaz halde.

Aslinda bizim Falcao gibi luks konulari birakip, once duzgun bir kulup olma yolunda adimlar atmamiz gerek.

Kabak Albayrak’a patladı

Ünal Aysal’a, “Dengeleri bozar, almayalım” mesajını yollayan Terim, geri adım atılmaması üzerine, “Oynatmam” restini çekti. İşte esas bomba da o anda patladı! Terim’in restini aynen gören Aysal, şu mesajı yolladı: “Sneijder’i de alırım, onu oynatacak hocayı da!” Küçük ama önemli bir detay; Terim’e bu şok mesajı iletme görevi Abdurrahim Albayrak’a verildi. Yani kabak onun başında patladı.

:asd: :asd: :asd:

Monaco'nun yeni sportif direktörü bir bayan olmus

Anacığım (o da hasta Galatasaraylıdır )bile bıktım bu Falkaodan diyorsa gerçekten kabak tadı vermiş bu iş renktaşlar..

Galatasaray tüzüğü 1. madde:

Transferler transfer sezonun son günü, son dakikasında acele acele yapılır, gerekirse saat geçirilir ve transfer iptal olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt