Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
O transfer bile muammaBari Mehmet Özcan'a imza attırında az hareketlenme geldi. Bu olumsuz hava hiç iyi değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O transfer bile muammaBari Mehmet Özcan'a imza attırında az hareketlenme geldi. Bu olumsuz hava hiç iyi değil.
Yok yav eğer gerçekten forvet alınca bırakacaklarsa şu çift forvet işi kolpaysa yarın yedderden sonra biz falcaoyu açıklarız.Ama dediğim gibi çift forvet olayı falan kolpaysayarin da bitmez o is, daha monaco baskani falcao ile görüsecekmis, ailesi fransa'ya gelecekmis, ucak rezervasyonu fasa fiso falcao ancak eylülde gelir
geleceği görmüş efsanemizPrekazi az çakmis bunlara ya
Her şey karamsarlığa itiyor, sonra bir bakıyorum 20 kupalı ve kuşları kudurtan efsane var takımın başında keyifleniyorum.. grande terim![]()
Seref aydin napsin kardesim adam dediki monacoya gidip alip donucek aponun dahi ne zamam bitecegini bilmedigi seyi seref aydin nerden bilsin su an inan mustafa cengiz senin benim kadar biliyordur transferin durumunuSeref aydin saglam kaynakti ne oldu? 2-3 güne gelecek dedi daha monaco ikna edilmemis bile kesin bitmeden bitti demez deniliyodu topu salliyo artik küfür edecem az kaldi
Ben bu halil denen adamın ta
Bari Mehmet Özcan'a imza attırında az hareketlenme geldi. Bu olumsuz hava hiç iyi değil.

Monaco ya transferi bitirmeye gidiyorsun , İtalya daki macta ne işin var a.q
Hade len ordan cinnetin kiyisindaymis kac gunder beri konu ile ilgili dalga gecip duruyorsunYaw uza bilader cinnetin kiyisindayim sana patlamiyim. Engelle kurtul sizinle mi uğraşacağız.