Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarin da bitmez o is, daha monaco baskani falcao ile görüsecekmis, ailesi fransa'ya gelecekmis, ucak rezervasyonu fasa fiso falcao ancak eylülde gelir
Yok yav eğer gerçekten forvet alınca bırakacaklarsa şu çift forvet işi kolpaysa yarın yedderden sonra biz falcaoyu açıklarız.Ama dediğim gibi çift forvet olayı falan kolpaysa

Seref aydin saglam kaynakti ne oldu? 2-3 güne gelecek dedi daha monaco ikna edilmemis bile kesin bitmeden bitti demez deniliyodu topu salliyo artik küfür edecem az kaldi
Seref aydin napsin kardesim adam dediki monacoya gidip alip donucek aponun dahi ne zamam bitecegini bilmedigi seyi seref aydin nerden bilsin su an inan mustafa cengiz senin benim kadar biliyordur transferin durumunu

Monaco ya transferi bitirmeye gidiyorsun , İtalya daki macta ne işin var

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu yonetim idari acidan ibra edilmediginde demekki liseciler hakliymis zamani yanlisti evet ama adamlar bunlarin ne mal oldugunu gormus fatih terim olmasin bu cengiz ve apo bes para edecek yonetici vasiflarina sahip degil

Ben Yedder'in sağlık kontrolünde bir yamuk olmamasını bekliyor olabilir miyiz, O iş bittikten sonra belki açıklarız bir umut

Suanki ruh halim

103435.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt