Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao bizde ya o is biter.onyekuru monakoda 5 yıllık
falcaoyuda bırakmak ıstemıyolarmıs
hepsı bu sımdılık
Diagne'ye bagli ise cok net soyluyorum;Biz daha Monaco ile anlaşmadık ki birde kap bekliyoruz...
Diagne elde varken oyuncu satmadan bonservisi ile oyuncu alinmaz
Haber ,kap olmaması normal 6 numara ve falcao için. Anlayacağınız hep şişirme balon haberler. Bayram da bile ayıp ettiler. Çik bari deki.
Görüşmelerimiz falcao ile iyi geçti. Monaco ile görüşmemiz oldu,Monaco bizden biraz zaman istedi de anlarız... Ne bu herşeyi açık yapıyorum diyip dalaverecilik
Fernando ndiayeyi cok arayacaz gomisi aradigimiz gibi
Valla 1 milyon euro icin oyuncuyu bekletmeye gerek yok 2 degil 3 ver gelsin baslasin zaman kaybetmeye gerek yok orta saha acil lazimkadroya bile giremeyen düşüşteki bi adama kimse 5m vermez bi sezon için
Yazdiklarin kelimesi kelimesine gomis icin de yazilmisti.Ndiaye kiralıktı
Fernando hem yaşlanmıştı hem çok maç kaçırıyordu
Arıyacak bir şey yok ha yerlerine adam alınmalıydı orası ayrı bir mesele ama Fernando takımda devam etseydi hem 3 milyon maaş ödemeye devam edicektik hem performans alamıyacaktık hem de 4.5 milyon bonservis elimize geçmiyecekti , Fernando'nun satışı bizim için baya baya şans oldu ama yerine adam almamak yönetimin hatası.
O zaman yedder açıklanınca direkt salacaklar.Fransiz kaynakli haberlere goz attim, hepsinde soyle bir ozet geciyor:
-Falcao, Galatasaray'a evet dedi ve yeni bir macera istiyor.
-Monaco'nun sahibi, yeni bir kontrat sunmayacak ama oyuncuyu 1 yil daha kadrolarinda tutmak istiyor.
-Jardim, Falcao'nun takimda kalmasini istiyor ama oyuncunun da gitmek istemesi durumda birsey yapamayacagini biliyor.
-Yarin Monaco'nun sahibi Falcao ile son kez gorusecek, ve onu kalmasi icin ikna etmeye calisacak.
-Monaco'nun bonservis talebi yoktur, zaten parasi cok ve takimin kaptani ve emektari icin boyle bir durumda Galatasaray'dan bonservis istemez.
Bu kanaate nasil vardin ustat?Fred haberleri kolpa boşuna hayal kurmayın.
Yazdiklarin kelimesi kelimesine gomis icin de yazilmisti.
Biz daha iyisini almadan elimizdekini veriyoz
Monaco elindekini vermiyor daha iyisini almadan
Zaten mesele de bu
jose mourinho tv yorumcusu olmuş. takım savunması anlatıyor adam. nereden nereye be reis.
Gecen sezon 55+ milyon euroya aldiklari adami bizim gibi 3 kurusun hesabini yapan ve cebi bos olan bir kuluple masaya bile oturmaz Manchester United. Paramiz yok onlarda biliyorlar bu durumu. Zaten ilgilendigimizi de dusunmuyorum.Bu kanaate nasil vardin ustat?