Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz daha Monaco ile anlaşmadık ki birde kap bekliyoruz...

Diagne elde varken oyuncu satmadan bonservisi ile oyuncu alinmaz

Haber ,kap olmaması normal 6 numara ve falcao için. Anlayacağınız hep şişirme balon haberler. Bayram da bile ayıp ettiler. Çik bari deki.

Görüşmelerimiz falcao ile iyi geçti. Monaco ile görüşmemiz oldu,Monaco bizden biraz zaman istedi de anlarız... Ne bu herşeyi açık yapıyorum diyip dalaverecilik
Diagne'ye bagli ise cok net soyluyorum;
Beklediklerimizin hic birini yapamayiz. Gecmis olsun, asla gitmez.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EByO5iYWkAQkxIy

Herkes Falcao beklesin dursun ben seni bekliyorum kral gavat Icardi

Fransiz kaynakli haberlere goz attim, hepsinde soyle bir ozet geciyor:

-Falcao, Galatasaray'a evet dedi ve yeni bir macera istiyor.
-Monaco'nun sahibi, yeni bir kontrat sunmayacak ama oyuncuyu 1 yil daha kadrolarinda tutmak istiyor.
-Jardim, Falcao'nun takimda kalmasini istiyor ama oyuncunun da gitmek istemesi durumda birsey yapamayacagini biliyor.
-Yarin Monaco'nun sahibi Falcao ile son kez gorusecek, ve onu kalmasi icin ikna etmeye calisacak.
-Monaco'nun bonservis talebi yoktur, zaten parasi cok ve takimin kaptani ve emektari icin boyle bir durumda Galatasaray'dan bonservis istemez.

Fernando ndiayeyi cok arayacaz gomisi aradigimiz gibi

Ndiaye kiralıktı
Fernando hem yaşlanmıştı hem çok maç kaçırıyordu

Arıyacak bir şey yok ha yerlerine adam alınmalıydı orası ayrı bir mesele ama Fernando takımda devam etseydi hem 3 milyon maaş ödemeye devam edicektik hem performans alamıyacaktık hem de 4.5 milyon bonservis elimize geçmiyecekti , Fernando'nun satışı bizim için baya baya şans oldu ama yerine adam almamak yönetimin hatası.

Ndiaye kiralıktı
Fernando hem yaşlanmıştı hem çok maç kaçırıyordu

Arıyacak bir şey yok ha yerlerine adam alınmalıydı orası ayrı bir mesele ama Fernando takımda devam etseydi hem 3 milyon maaş ödemeye devam edicektik hem performans alamıyacaktık hem de 4.5 milyon bonservis elimize geçmiyecekti , Fernando'nun satışı bizim için baya baya şans oldu ama yerine adam almamak yönetimin hatası.
Yazdiklarin kelimesi kelimesine gomis icin de yazilmisti.
Biz daha iyisini almadan elimizdekini veriyoz
Monaco elindekini vermiyor daha iyisini almadan
Zaten mesele de bu

Fransiz kaynakli haberlere goz attim, hepsinde soyle bir ozet geciyor:

-Falcao, Galatasaray'a evet dedi ve yeni bir macera istiyor.
-Monaco'nun sahibi, yeni bir kontrat sunmayacak ama oyuncuyu 1 yil daha kadrolarinda tutmak istiyor.
-Jardim, Falcao'nun takimda kalmasini istiyor ama oyuncunun da gitmek istemesi durumda birsey yapamayacagini biliyor.
-Yarin Monaco'nun sahibi Falcao ile son kez gorusecek, ve onu kalmasi icin ikna etmeye calisacak.
-Monaco'nun bonservis talebi yoktur, zaten parasi cok ve takimin kaptani ve emektari icin boyle bir durumda Galatasaray'dan bonservis istemez.
O zaman yedder açıklanınca direkt salacaklar.

Denizli maçına kadar şu sürünceme bitmeli hem orta sahada hem forvette

Yazdiklarin kelimesi kelimesine gomis icin de yazilmisti.
Biz daha iyisini almadan elimizdekini veriyoz
Monaco elindekini vermiyor daha iyisini almadan
Zaten mesele de bu

Gomis'le ne alakası var

Fernando 22 maça çıktı geçen sezon 12 maç kaçırdı sence az mı bu 1 senede yaşlandı max 20 maça çıkardı devam etseydi , bu da bize yetmezdi.

Dünyada 6 numara mı yok sanki kaç ay önce gitti Fernando çok rahat yeri dolardı ama almıyor yönetim.

Bu kanaate nasil vardin ustat?
Gecen sezon 55+ milyon euroya aldiklari adami bizim gibi 3 kurusun hesabini yapan ve cebi bos olan bir kuluple masaya bile oturmaz Manchester United. Paramiz yok onlarda biliyorlar bu durumu. Zaten ilgilendigimizi de dusunmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt