Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao ailem için karar verdim kendim için değil diyor bu bana bizim için olumlu gelmedi kendi için bize gelebilirdi şampiyonlar ligi falan var ailesi Fransada sonuçta düzenleri var onu bozmak istememiş gibi İstanbula gelmeleri nasıl aileleri için olabilir ki
4 kadınım adına da karar verdim demiyor mu bence fark var dediğinle eğer dili biliyorsan doğrudur çok fazla kirlilik oluştu

Lan hasan lan hasan ağzımıza sıçtın hasan. bu nasıl çeviridir at şeysi.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

301546161009.gif

çok uykusuz ve yorgunum falcao bugün açıklanmasın uyuyamam ölürüm felan

Falcao ailem için karar verdim kendim için değil diyor bu bana bizim için olumlu gelmedi kendi için bize gelebilirdi şampiyonlar ligi falan var ailesi Fransada sonuçta düzenleri var onu bozmak istememiş gibi İstanbula gelmeleri nasıl aileleri için olabilir ki
Öyle olsa Apo niye gitsin Monaco'ya rengo?

Gelmis yani oyle anladim

Falcao'yla bugün röportaj yapılmış;
"Herkesin bildiği gibi her zaman Milyonerler hayranıyım, ama şimdi sadece kendim için değil, 4 kadınım adına da karar verdim."

"Como todos saben siempre fui hincha de Millonarios, pero ahora no solo decido por mi sino por mis 4 mujeres" Falcao

La entrevista completa, hoy en @ConexionWIN y El Pulso del fútbol de
@CaracolRadio
. https://t.co/LchytG5iUA

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hmmm

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 kadınım adına da karar verdim demiyor mu bence fark var dediğinle eğer dili biliyorsan doğrudur çok fazla kirlilik oluştu
Çocukları karısı annesinden bahsediyordur benim merak ettiğim ailesi için verdiği karar nasıl İstanbul olabilir ancak herkes Falcaoyla anlaştığımızı söylüyor eğer öyleyse bu röportajda ailem için KARAR VERDİM diyor yani bu iş bitmiş geri dönüşü yok eğer kararı gerçekten Galatasaray a gelmek ise.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

bu konuda biraz özen gösterelim arkadaşlar. malum nöbet yoğun zamanlardan geçiyor takip eden bayan arkadaşlarımız ve küfürden pek haz etmeyen renktaşlarımızda var

fakat buna rağmen bildiğin sin-kaflı küfürler yazılıyor veya capsi paylaşılıyor. buna dikkat edelim lütfen. teşekkür ederim

Onur Bakır
Naçizane GSC Üyesi

Çocukları karısı annesinden bahsediyordur benim merak ettiğim ailesi için verdiği karar nasıl İstanbul olabilir ancak herkes Falcaoyla anlaştığımızı söylüyor eğer öyleyse bu röportajda ailem için KARAR VERDİM diyor yani bu iş bitmiş geri dönüşü yok eğer kararı gerçekten Galatasaray a gelmek ise.
Kararı biz olmasa abdürrahim başkan gitmezdi rahat olalım

Google çeviri
"Herkesin bildiği gibi her zaman Milyonerler hayranıyım, ama şimdi sadece kendime değil 4 kadınıma da karar verdim" Falcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt