Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya memleketteyken transferi açıklayın da gidip 9 numaralı falcao formamızı alak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Zeki Uzundurukan: "Falcao'nun takımda olması takımın özgüvenini en üst noktaya taşır." (A Spor) https://t.co/LK008nTLzK

40 yilda bir dogru laf etti. Drogba ve Sneijder varken hoca kim olursa olsun derbilerde ezilmiyor ve kazaniyorduk genellikle.
Suanda zaten Fatih hocayla derbiler kotu gecmiyor bi de Falcao kozu olacak

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen ya. Düsünsene oyuncu psikolojisini: Falcao'ya ver o zaten atar bitane.

Baksana oyuncular bile heyecanlanmis, sürekli yorum atiyorlar Falcao gel diye :)

Aynen. Bu sezonu yani 2019-2020 sezonunu gelir gider harcamalarımızda pozitif noktada tamamlamamız gerekiyor.

Haklısınız EyvAllah ‘da Diagne gitmezse yedek kalacak ve oyuna girdiğinde gereksiz tripleriyle iyice piyasasını düşürecek.
Buda maalesef iyice elimizi kolumuzu bağlayacak .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler seri fulhamdaki gibi daha seri değildi kupa macında bayağı yavaştı acaba sıkıntı mı var?

Yanında Donk oynasaydı, kendini öne atabilseydi çılgınlar atardı.

Atacak da.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmet dombilisine ve 1m euro ver, al gel mert cetine. Adam harbiden iyi kumas

su orta sahaya birini de alsak artik

Yalniz falcao Diagne nin rekoru kiramaz en fazla 20 atar ama oyun anlamamda ciddi level atirir sahsi fikrim Insallah kirar ama genelde böyle oyuncular hem takimi oynarir hem de gol atar Diagne sirf gol atma pesindeydi

100 bin adet forma satar mıyız renktaşlar cevaplar mısınız ? ( ama kısa süre içinde mesela falcao açıklandıktan 2 hafta sonraya kadar )

Fatih Terim: "Hoşuma giden, beni çok mutlu eden Galatasaraylıların da mutlu olmasını istediğim bir şey var. Feghouli'ye 9'una kadar izin verdim. Ayın 1'inde geldi. Belhanda hocam acaba bana biraz fazla izin verir mi demiş...Ne zaman isterse o zaman gelsin dedim. 5 gün önce geldi"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt