Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Audi cup ı kaçırdın seni salak şeySkrtel: "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Audi cup ı kaçırdın seni salak şeySkrtel: "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum."
Emin ol bunlar azizden daha çok şike yaparlar firsat ellerine geçse. Yakalanmazlar o ayrı
Stoch bunun kadar şanslı değildi.Skrtel: "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum."
Yüklü bonservis alırlar reis. Değer mi dersin 2-3 milyon euro paraya?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aziz atadan dededen eşkıya bunlar sadece onun çırağı. bunlar pek yapamaz ama yönetim dışı eşkıya soylulardan destekle bir şeyler deneyebilirler.Bu yönetimin şikeyi Aziz kadar becerebileceğini sanmıyorum. Yapmayı deneyip ellerine yüzlerine bulaştırır bu mallar. Sivas çakar geçer.
Benim demek istediğim yakalamazlar.İşte ben de tam tersini düşünüyorum. Çok yaparlar tamam ama kendilerini ele verecek kadar beceriksiz bunlar.
bilgi kesin mi@Refik Y. AKKÜLAH abi falcaonun kökeni türk asıllı bir almancı imiş. bu bilgiyi bende yeni teyit ettim. duyum değil bilgidir
Bizim forumu a spor şaklabanlığıyla kıyaslaman yakışıksız oldu mkBu A Spor amma boş bir kanal. Üç adam oturmuş muhabbet ediyor. Forumda bile altı dolu yorumlar yapılıyor!
bilgi kesin mi
çünkü dna'sında almancılık olduğuna inanmıyorum
adamın futbol ve sosyal zekasının yüksekliği buna örnek
ahmet calik + 1,5m euro
Tek maçlık turnuva nasıl oluyor?yıllardır yapılan bir turnuva kardeşim bu ama mecnun odyakmazın fb sevdasından her 3 senede 1 çağırırlar feneri![]()