Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bu hastalikli bakis acisi yuzunden basarili olamiyorlar elestirmek gercekleri gormek buyuk erdemdir

Diagne kalir oynarsa desteklemek boynumuzun borcu ama bu adama 13 gomen yonetimide unutacagimiz anlamina gelmez mutalaka hesap sorulmali
Adama da aşırı yüklenildiği bir gerçek . Frey'den beter ettik kendisini sıf ruh hastası bir kişiliği var diye.

elek melek edemezdik de bu sene bir şekilde 3. torbaya atamazsak kendimizi işimiz çok çok zor

şu anda torbalara bakın neredeyse içerde dışarda yeneceğimiz bir takım yok
Adim adim gidecez once saglam kadro,saglam finansal yapi dondurulebilir borclar yerel lig dominasyonu sonra avrupa.

Adama da aşırı yüklenildiği bir gerçek . Frey'den beter ettik kendisini sıf ruh hastası bir kişiliği var diye.

Adam taraftarı gıcık edecek şeyler yaptığı için. Ruh hastalığı başka şeylerde olsa, taraftar bu kadar takmaz. Oyuna katkısı elestirirsin bu kadar aşağı vurmazsin ama, adam basıp gidiyor. Hayatında İlk şampiyonluğun ,ama menajerine uyup gitti bu net. Fiyat kırmak için bizden

Gerekirse Barça gelsin ama Allah Anfield deplasmanı nasip etmesin.Norwich futbolcularının başı döndü resmen daha ligin ilk maçında yahu

Senin ben haberciliğini seveyim.

Zeki Uzundurukan: "Falcao sabaha karşı da gelebilir, bayramda da gelebilir, bayramdan sonra da gelebilir. Hazırlıklı olun." (A Spor) https://t.co/DGJgIaZ3W2
indir (5).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt