Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
BosverGalatasaray adasını satsak ne kadar verirler acaba? Bizim zaten değerlendireceğimiz yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BosverGalatasaray adasını satsak ne kadar verirler acaba? Bizim zaten değerlendireceğimiz yok.
Merak etme bahane sunsa bile sonunda şampiyon oluyorhaklı filan değil dünyadaki bir çokt akım bizden bile daha fazla oyuncu verdi hem afrikaya hem copa amerikaya
klasik bizim ligde duyacağımız bahaneler bunlar
Adama da aşırı yüklenildiği bir gerçek . Frey'den beter ettik kendisini sıf ruh hastası bir kişiliği var diye.Zaten bu hastalikli bakis acisi yuzunden basarili olamiyorlar elestirmek gercekleri gormek buyuk erdemdir
Diagne kalir oynarsa desteklemek boynumuzun borcu ama bu adama 13 gomen yonetimide unutacagimiz anlamina gelmez mutalaka hesap sorulmali
Adim adim gidecez once saglam kadro,saglam finansal yapi dondurulebilir borclar yerel lig dominasyonu sonra avrupa.elek melek edemezdik de bu sene bir şekilde 3. torbaya atamazsak kendimizi işimiz çok çok zor
şu anda torbalara bakın neredeyse içerde dışarda yeneceğimiz bir takım yok
Merak etme bahane sunsa bile sonunda şampiyon oluyor
Uçmaz canım. O kadar pinti değildir herhalde. Para sıçıyor adam.
Amaç üzüm yemek mi yahut bağcıyı dövmek mi?evet muhtemelen 9. kez olacak
ama bu benim dediğimi yanlışlayan birşey değil
Amaç üzüm yemek mi yahut bağcıyı dövmek mi?
Adama da aşırı yüklenildiği bir gerçek . Frey'den beter ettik kendisini sıf ruh hastası bir kişiliği var diye.
İyi ki 24 gün içinde gelebilir dememişSenin ben haberciliğini seveyim.
Zeki Uzundurukan: "Falcao sabaha karşı da gelebilir, bayramda da gelebilir, bayramdan sonra da gelebilir. Hazırlıklı olun." (A Spor) https://t.co/DGJgIaZ3W2
Bazı oyunculara tölerans geçmiş ve bunu da kendine has bir ödül sistemi olarak görebiliriz.amaç ülkedeki bu mantaliteyi değiştirmek
dünyada her takım aynı şekilde
Senin ben haberciliğini seveyim.
Zeki Uzundurukan: "Falcao sabaha karşı da gelebilir, bayramda da gelebilir, bayramdan sonra da gelebilir. Hazırlıklı olun." (A Spor) https://t.co/DGJgIaZ3W2
BÜYÜKSÜN GALATASARAY TARAFTARI VESSELAM!!!